Po akej dobe účinkuje Nutrilon comfort?

chikitka
16. júl 2012

ahojte maminy! prosim vas, ktore mate skusenost, mam 2,5 mesacneho synceka na UM, najprv mal sunar, potom som raz skusila nutrilon 1, ale po 2 tyzdnoch zacal zapekat, tak sme sa vratili k sunaru, ale po kratkej dobe zasa prestal kakat. uz to dlho trvalo, tak nam doktorka predpisala nutrilon comfort. ako dlho mam cakat, ci zabral? papa aj biogaiu - tyzden a tiez nic. prdiky mava, akurat dnes dako strajkuje ☹

cinnamon111
16. júl 2012

našu zapekalo z Beby a zmenili sme na Nutrilon anti-colics , tem sa líši od Nutrilonu comfort tým, že má menej laktózy a tak je pre dieťa ľahšie stráviteľnejší. A sme OK.

chikitka
autor
16. júl 2012

hmmm,, lebo nam predpisala 400g balenie (neviem ci sa predpisuje aj 800vka) a zajtra uz bude dojedene, tak ci mam chciet dalsi recept, ked zatial je bez ucinku... da sa predpisat aj anticolics? a mozem to len tak vymenit?

chikitka
autor
16. júl 2012

idem nato, dakujem 😉

mianpa
16. júl 2012

@chikitka Ahoj, malinka ma tiež komfort, skus mu davať čajík, malej dost pomože feniklovy čajik, tiež mava niekedy štrajk s bruškom, nakremujem bručko troška ho pomasirujem ked tak pocvičime, troška fenikloveho čaju a hned je plna plienka

zzuzka148
16. júl 2012

moja malá tiež papká Nutrilon,ale musím si zaklopať,nemáme žiadne problémy so zapekaním. Na dennom poriadku je kakanie ,až prekakanie na celý chrbátik ;))
a ako vraví mianpa,ak sa vyskytnú dáke bolesti,taktiež feniklový čajík a pomastiť bruško ,myslím že masť sa volá Pupík,dostať v lekárni.

chikitka
autor
17. júl 2012

tak dnes sa ten moj cervik rano vykakal, len taku trosku, lebo vcera vecer som mu musela pomoct, nebolo to uz take tuhe, aj farba uz nebola tak sialene zelena, ale zasa pre zmenu sa nemoze vyprdkat. tak co uz, ked reve jak o zivot, zasa ta prekliata rurka, by ste neverili kolko tam toho zapachujeceho vzdusika mal!!! bodaj by neplakal stale! ja mu davam harmancekovy a donho troska rasce, len par zrniecok, ale teraz nepomohlo. dal par striel a som sa cudovala co teda stale place, no ale sak ked som potom videla/pocula co neho fukalo - masaker, damy! davala som mu predtym aj fenikel, ale nevidela som velmi vysledok, rasca sa mi zdala ucinnejsia - teda aspon na prdiky. ale asi to skusim zasa... baby a vam ten comfort zabral hned ked ste nanho presli? ja mu nechcem stale daco pchat do ritky 😢

zzuzka148
17. júl 2012

keď vravíš,že kaká také zelené,mne jedna pani raz povedala, že keď dieťa kaká zelené,tak je hladné a keď žlté,tak je to ok. A aspoň u nás to asi platí ;) malú stále dojčím,ale asi mám dáke slabšie mliečko,tak sme začali aj prikrmovať, a odvtedy pekne len také žlté kaká ;)