Ahoojte baby chcela by som sa spytat po kolko menit mliecko umele za ine vyskusat? Mali sme france lait a nepriberala z neho teraz sme skusili druhy den m bebu comfort 1 hruza nevie sa vyprdiet puci sa aj pri papani chcela by som zmenit a vyskusat za ine sice neviem za ake ale nechcem ju trapit stou bebou? Ze po kolko mozem zase skusit ine? Dakujem
Ja odporúčam Nutrilon. Tiež sme mali s veľa mliekami zlé skúsenosti
@miriam7979 ahoj my sme tiež mali bebu ale teda katastrofa mala sa nemohla vykakať pucila sa len krik zmenili sme na Sunar complex ako píše vyššie @1katus1 a bolo dobré len potom strašne grcala tak sme prešli na Sunar AR a úplne super 😉a samozrejme aj probiotiká dávame
@miriam7979 ja mam zase opacnu skusenost,ani sunar ani nutrilon nerobili dobre,koliky,nemohla ss dcera vykakat.potom pila France lait premium comfort a pekne priberala.
Velmi chvalia Kendamil,je lahsie.A mlieko urcite nemenit obden,brusko si musi zvyknut.
My semtam dokrmujeme mlieckom Hipp Combiotik, je to na boľavé bruško tak skúste to, nás z toho vôbec bruško nebolelo. Alebo chvália Kendamil.
My sme vyskúšali tuším všetky mlieka čo sú a jediné čo nám sadlo je Hipp
@miriam7979 ja si myslím že aj hneď. Skús obyčajný Sunar complex ja mám s ním dobre skúsenosti . Prípad e dávaj malej biolac baby sú to kvapky na trávnie mne ich dali uz v pôrodnici ,ja som ho davala obom deťom a nemali sme nejaké veľké problémy.