Baby už som v koncoch 😭😭 od včera mi to mala robí keď jej dám jesť umelé mliečko už ho máme pomali 2 mesiac 13 teho mala mesiac dcéra tak chce jesť ale plače zlosti sa veľký plač zje ledva 30 ml 😭😭 malo mi aj spinká keď že malo je po pol hodine alebo hodine dám znova a to isté čo to môže byť ? Mliečko dávam hipp ha combiotik 1 a poprdkava stolicu má niekedy zelenú a aj žltú
@kamca495 @zero_hero presne aj u nás to tak bolo pri oboch deťoch, keď boli menší zlostenie pri pití mlieka bolo vždy prvým znakom toho, že už treba vymeniť starý cumel za ten s väčším prietokom 🙂. Keď im išli zúbky a bolelo ich sať alebo papať, tak to väčšinou len plakali a odmietali papať úplne, alebo iba v polospánku vypili fľašu mlieka.
@kamca495 neboli ju bruško? Nedávaš jej ho príliš často? Nnie je plač dôvodom bolesti bruška než pocit hladu? Dávaš ju po jedle odgrgnut, aby sa jej plyny uvoľnili? Prdka? Skus po masírovať bruško veľký pomocník je aj pupik..
@kamca495 je mozne ze jej mlieko nesedi a boli ju brusko
Ona prdka a odrgnut ju dávam ale niekedy neodrgne a aj keď odgrgne tak zvracia dávam jej espumisan skúsime dnes na fľašku ini cumel
zajtra k lekárovi... je to ešte malé bábo pre niečo plače...