Plač po papaní umelého mlieka

katysska16
9. júl 2020

Ahojte dámy, viem že je to individuálne ale koľko tak UM dávate trojmesacnemu (zachvíľku 4) babatku ? Náš by vypil aj 300 keby mu dám. Aktualne mu robí 120 ml vody plus prášok a po jedeni sa až zájde niekedy ako place. Aj sa hanbím s ním kdesi ísť že sa na nás bude každý dívať že je hladný. Keď mu dám 150 vody plus prášok tak polku vyvráti. Už som chorá z toho placu, po každom papani ma ide preskočiť pri grgani .

silviazlat
9. júl 2020

@katysska16 Akú výživu dávaš? Je vo veku, kedy kolika robí problémy. Netreba zmeniť výživu?? Je tu o tom hromada článkov.

katysska16
autor
9. júl 2020

@silviazlat dávame neocate lebo ma alergiu na bielkovinu. On neplače len tak cez den, vždy vždy vždy len hneď po papani. Koliky nás nikdy netrápili

buzby
9. júl 2020

A nebude to reflux?

katysska16
autor
9. júl 2020

@buzby chodíme pravidelne na gastro kvôli refluxu. Ale čo by to malo s plačom po papani ?

andreatytler
9. júl 2020

Nerozumiem ako to myslis s tym miesanim vody a prasku... akoze niekedy robis redsie?

Ak ma reflux tak sa mu potrava zmiesana so zaludocnymi stavami vracia do hrdla alebo ust. Tie zaludocne stavy su kyselinka takze ho to pali a preto place.

Ako casto krmis a kolko zje za den? Mozno nie dost a on je stale hladny.
Nas tiez plakal vzdy po jedeni a mysleli sme ze ma reflux. Doktor povedal ze je len hladny. Myslela som ze co je to za blbost ale skusila som davat viac jedla a prestal plakavat. Skusila si niekedy dat tych 300ml ci bude stale plakat?

Nas jedava 4 x denne odkedy mal 3 mesiace a bezne na ranajky, obed a veceru zje 220-280ml. V noci zje menej. Skusali sme davat mensie porcie a castejsie ale nechcel. Velakrat som sa cudovala ako sa moze tak vela mlieka spratat do tak maleho bruska ale kazde babo je ine a nasmu vyhovuje sa napraskat.

Kolegyna mala tiez hladosa a ziadne mlieko ho nevedlo zasytit tak zacali s kasou uz v 3 mesiacoch.

To ze vela grga je mozno z toho placu. Deti prehltnu vela vzduchu pri placi.

buzby
9. júl 2020

@katysska16 no ak sa mu vracia mliečko, tak ho môže páliť záha. Nemá horké alebo kyslé sliny?

tosomja
9. júl 2020

Aj môj plače hneď po jedle. A dám cumel nech prestane 😁 odrgrgne a už neplače. máme potvrdený silný reflux, vráti sa mu aj tuhá strava, mlieko dávam každé tri hodiny po 90 ml a priberá, v noci mu zarobím 120 lebo inac sa mi budí každú chvíľu.
A ináč, aj môj dokáže vypiť aj 300 , ale všetko vyvracia. Tých 90 aspoň udrží a strávi mu to.

katysska16
autor
10. júl 2020

@tosomja a koľko máte mesiacov ? 🙂)

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
10. júl 2020

@katysska16 štyri