Ahojte, myslite ze ak mi mala papa umele mlieka beba lactos free 120ml 5x denne a v noci nepapa az rano je to malo? Mam jej dat viac trapil nas aj reflux vyzera ze pribera teraz ma 5200g
Podla toho kolko vazi, dieta ma vypit cca 150ml/kg tekutin za den. Pokial dieta prospieva a nema znamky dehydratacie, je to v poriadku. V noci budit dieta urcite netreba, ak, tak len cez den davat castejsie - nie vacsie mnozstva ale castejsie, ale to len v pripade ze by neprospievalo alebo bolo dehydratovane. Ak je dieta zabalene v perinke, tak vybalit (alebo vymenit za swaddler ci zavinut do muselinovej plienky) a nechat ho, nech sa budi prirodzene (zavinovacka umelo predlzuje spanok).
@anavixy dakujeeem nie v zavinovacke ani v perinke nespinka🙂
@sisulia ja som uz z tohto nasho papania na prasky nikdy neviem ci ma dost ci jej mam dat viac potom sa bojim ze sa pogrcka 🤦🏼♀️ uz nech papa ako dospely🤣
@kristinavl To si hovoris teraz 😀 Potom si budes zase hovorit, ze ako to bolo dobre, ked pila len mlieko 😀
@sisulia ano mozne to je🤣
Tak potom nie je co riesit 🙂 pokial pribera ako treba, vsetko je ok 🍀
@kristinavl Ono sa stale nieco najde, co treba riesit a ze sa ti nieco nebude pozdavat 😀 To k tomu proste patri 😀
Pokial pekne pribera tak nemusis. Keby bola hladna, tak ona ti to da v noci vediet, to sa neboj. Bud rada, ze pekne prespi v noci. Mne tak aj doktorka pri prvom malom povedala, ze pokial spinka v noci, tak ho treba nechat tak, lebo ja som bola taka doplasena zo vsetkeho, som sa pytala, ci ho nemam budit, aby sa najedol 😀