chcela by som sa spitat ci pilo vase dietatko toto mliecko a ako dlho.zistujem to pre kamaratku,Jej mala ma 21mesiacou a doterz pili sunar ale zacali jej problemy obycajne mlieko jej nechce ale je velmi mliekova doktorka jej kazala skusit prave toto mlieko
Aj u nás 100%-tná spokojnosť 😉
staci pozriet ine diskusie a dozvies sa odpoved hned.... je tu na 100% odporucane....
my sme skusili uz par mliek a ostali sme pri Hipp HA Combiotik a sme spokojny a aj brusko nasej slecny, beba nam dobre nerobila a Nutrilon hotova katastrofa
Nas drobec ho pil od 1.5 (do vtedy bol dojceny) do 2.5 roka, neodsledovala som ziadne problemy, chutilo mu 🙂
my sme u starsieho dali hipp ked sme vysadzovali neocate - nieco cez rok mal... mladsi ho pil od 3 mesiacov, ako som prestala kojit.... nemali absolutne ziadne problemy, pili sme 1, aj 2, aj 3 a aj 4 - pretoze starsi mal toto mliecko do 3 rokov a mladsi do 2, vlastne sme ho vysadili iba nedavno a pijeme plnotucne...
co ma tesi, lebo financne to bolo uz o inom.... 🙂 mam doma mliekomilov, rano 3 deci, po obede 3 deci, na noc 3 deci.... a to prosim obaja 😀 cize takmer dva litre mlieka denne....
my pijeme Hipp Combiotik,je super a malemu chuti,mozeme odporucat 🙂
My sme prešli z Nutrilonu na Hipp a nášmu krpcovi veľmi chutil.
nasho maleho s HIPPu zapekalo
my mozme hippko len odporucat, maly je spokojny a usmiaty od kedy ho mame 🙂
my pijeme od troch mesiacov Hipp Bio Combiotic a je fajn, predtym pila Nutrilon HA a z toho jej bolo tazko a bolelo ju brusko, ale odkedy sme presli na toto mlieko, tak uplne v pohode, nerobi jej ziadne problemy... my sme spokojni