začala som ho davať 6 mesačnej dcérke ,predtým som kojila ,len som s ním dokrmovala ,teraz je len na umelom a príkrm,dcerka velmi málo pribrala,stolica dosť smrdí ,je redšia ,žltá
my sme mali veeelke problemy s bruskom a pri zubkoch to uz bolo na zblaznenie, bud ju zapekalo alebo hnackovala.. tiez sme mali HIPP od cca 6 mesiacov a polepsilo sa, nie je to 100percentne, ale ovela ovela lepsie a pripisujem mliecku aj dobre zdravicko, horucky sme sice mali, ale zapaly ani chripky nie 🙂
pokial sa Vam nieco nezda a trva to dlhodobo, treba sa poradit s lekarom, mozno upravit celkovu stravu, mozno zmenit mnozstvo mliecka na den
my sme asi podobne ako ty od priblizne 5-6 mesiacov na Hipp.dovtedy som mala svoje mliecko + dokrmovala UM, ktore sme skusali viacere...ale Hipp sadol uplne najlepsie..a nas maly ma 2.5 roka a pijeme Hipp 3 teraz a vyborne..ziadne problemy so stolicou, krasne kaka doteraz, je zdravy, mliecko mu stale chuti..ja mam skor problem s nim skoncit, nejako nemam vobec chut mu davat kravske lebo uz bude mat proste na to vek..my sme s Hipp Combiotic velmi spokojni...ja to tiez pripisujem vsetko aj mliecku, lebo su tam probiotika a je to vyborna kvalita a tiez som radsej ak je stolica redsia...ak ty uz davas aj prikrmy, tak ono ta stolica bude trosku hustejsia a mat inu farbu, lebo uz nebude drobcek len na mliecku...
Ja som s malou takisto od 6. mesiaca prešla na Hipp 2 a sme veľmi spokojní. Stolica sa pri nej parádne upravila, je, ako opisujú vyššie redšia, pravidelnejšia a takisto to vo veľkej miere pripisujem aj tomuto mliečku. Zmenila som mlieko z Beby na Hipp hlavne kvôli tomu, že obsahuje prebiotiká. Probiotiká obsahujú aj iné mliečka🙂
vie niekto v kolko vody mam pouzit tu vzorku od hipp?? nic sa tam nepise!!
My papame Hipp od 1,5 mesiaca aked mal 6m presli sme na HIPP 2. Bolo to jedine mliecko co nam upravilo kakanie (vyskusali sme ich viacero).
1234lubka na kazdych 30ml jedna odmerka 😉
ja som zacala malemu davat 3dni Hipp 2 a zacal mat ciernu stolicu a sa mi zda ze ho boli aj z neho brusko predtzm som mu davala 1 a vsetko bolo poriadku...
My sme mali veľké problémy s kolikou, vôbec som nekojila, takže sme skúšali všetky možné mlieka. Pri Hipp sme ostali, o chvíľu už budeme jesť 3-ku. Neviete poradiť, kde sa to dá čo najlacnejšie kúpiť? Ja naň nedám dopustiť.
My sme pili. Velkaaa spokojnost. Pili sme aj 3. Teraz sme presli na kravske. Ale Hipp mozem len odporucit ;)
@sojanka maly tiez od 2 mesiacov pije Hipp, teraz uz pijeme Hipp 3 ma 14 mesiacov, ja vacsinou kupujem tu na MK cez bazarik, len to treba castejsie pozerat ,ci niekto nepredava, no zatial sa mi stale podarilo kupit lacnejsie alebo na FEEDO a na Pilulka zvyknu byt akcie na mlieko Hipp
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/dojcenske-mlieko-hipp-ano-alebo-nie/
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/ste-spokojne-s-umelym-mliekom-hipp/
my sme teraz dopili Hipp 3, predtym sme mali nutrilon AR, ale nevedel sa vykakat, takze ja som bola rada, ze ma hovienka redsie 😉