Ahojte...mam 4 mesačnú dcérku...Od narodenia sa krásne dojcila. Asi v 6 týždni začala odmietať kojenie...Kojila sa len v spánku...Pravdepodobne ma reflux lebo často grcala...Ocitli sme sa v nemocnici ako 3 mesačni s tým ze mne od stresu odišlo mlieko a umele s fľašou odmietala...V nemocnici ju krásne nastavili na sunar Ar..Snazili sa jej urobiť Sono na reflux ale odmietala sa v tej dobe prechodu napapať...takze Sono nedokončili...Keď sme došli domov opäť začal strajk s flaskou....nasadili sme opat peritol a papa ako tak 100ml /90ml/ kazde 3 hodinky...Je mi z toho úplne nanič...Mam pocit ze nemám život/samozrejme začali u mňa depresie/Dosť sme sa natrapili so starším synom ohľadom ortopedickej vady ktorá je zatiaľ v stabilizovanom stave vďaka Bohu...Mate niekto podobnú skúsenosť?
@deti95060810 nechce byť na brusku akurát a neudrží dlho hlavičku hore...napíšete mi viac?
@sunnybaby15 ved toto ze každý vidí výsledok sak je taka podľa tabuľky ale to ze ju už 3 mesiace uspavam a tak ju pumpujem najprv kojenim a teraz UM to nevidí nikto...ze tie kg sú proste vydrate ze sa neocitli len tak..ze musí brať lieky ktoré beru anorekticky a ja neviem ci jej nejako mentálne neublizuju lebo ten peritol je dosť silná droga si myslím...
@sunnybaby15 inak môj starsi bol kojeny do 2 rokov akonáhle som ho kojit prestala začal strajk a jedlom...do 4 rokov sa mi povracal skoro každý deň...okolo 5,5 roku sa to tak otočilo ze za ten rok pribral na neuveriteľných 31 kg...niekedy už cez slzy sa smejem ze jeden pôjde na dietu a Nellka na vykrm
@sunnybaby15 keď sa povracal tak som doňho napchala aspoň vodu ktorú nevyvracal alebo čaj na podporu trávenia/ten čaj sa vola brusko/a dostal chlieb pripeceny so soľou aspoň nejaké minerály aby mal ale maličké sústo...do 4 rokov vyzeral hrozne chudo...po tom to prešlo ale keď vidí niečo čo smrdí napr.ked sa moja Nellka pokaka hneď ho brutálne napína...naposledy sa povracal úplne keď videl v záchode niečo z jedla co sme tam spláchli a ostal malý zvyšok😅😅😅!!! Inak mala berie na podporu chute ten Peritol inak by nevypila mlieko viac ako 20ml .. nechápem ze nám ho v pohode predpísali ale co robiť...chcem aby mala proste prežila a ja s nou
@lucita1505
@sunnybaby15 skus s nou ísť aj za psychológom nejakým dobrým detským ak by nechcela apson to pečivo lebo to misko ako tak akceptoval..ten chlieb/toast/rožok/vianocku s maslom a soľou jedava doteraz najradšej... ešte ma napadlo na fb je skupina obtizne kŕmení a sondovane deti tam mi tiež pomohli aspoň psychicky....sú tam maminy aj z CR ktoré riešia takéto problémy...
niečo veľmi podobné sme zažili s dcérou... Bola to hotová katastrofa.
žiadne iné problémy nemáte? po motorickej stránke je všetko v poriadku?