Papanie v kresielku

mishel155
23. jan 2013

prosim vas mamicky o pomoc so svokrou stale riešim papat po ležiacky alebo nie malička má 5 mesiacov prikrmujem ju samozrejme v polohivacom kresielku v sede a ked davame mliečko tak ho skopim a svokra ma stale problem že pije mlieťčko poležiacky ako jej mam vysvetlit že má hlavicku vyšie a aj vase deticky tak niekedy papaju alebo som naozaj ja na vine a robim zle

kika1111
23. jan 2013

@mishel155 ja malého krmím stále v kresielku..v polosede, lebo po sediačky to vypúšťa ústami... ja na tom nevidím nič zlé.. niekedy keď chcem aby spinkal mu dám mlieko v posteli a vtedy leží..

raza
23. jan 2013

@mishel155 na svokru treba rázne 😀 ak si si istá, že robíš správne, povedz jej, že si sa pýtala priamo na to pediatričky a tá tvoj postoj schválila, alebo odporúčila 😀

lubiduch
23. jan 2013

@mishel155 v pohode nech papa v krsielku. je to lepsie ako v sedacke, kedze zrejme este nesedi.
Kresielko je ok a nic by sa mu nestalo ani keby si mu mliecko z flase davala po leziacky..pri kojeni predsa tiez lezi a nesedi...

simca06022011
23. jan 2013

@mishel155 dobre robis... mne mala aj teraz pije mlieko v posteli.. a ked sa jej chce aj po leziacky.. vlasnte mlieko stale tak pila... a v polohovacom som ju krmila prikrmami 🙂 svokru neries, ty si mamina 🙂)

klincek
23. jan 2013

@mishel155 moje dvojky maju 1,5 r a mliecko najradsej piju poleziacky..a tvoja je este babatko. podla svokry by asi mala pit uz v sede a najlepsie z hrnceka, nie? 😝
no vazne, svokre povedz, ze malej to tak vyhovuje a neries. ty najlepsie vies, co ma dcerka rada a na co je zvyknuta.

suezana
23. jan 2013

@mishel155 aj ja sa pridávam - keď to dieťatku vyhovuje a pekne papá, tak čo riešiť? keby jej to vadilo, tak to vygrcne - mojej sa to občas stávalo - po ležiaci papala a zrazu vygrcla, tak som ju zdvihla 😉 😉 😉
tiež dávame príkrm v ležatej polohe - len na vankúši je 🙂

zivika
23. jan 2013

@mishel155 moj maly ma 2 roky a furt pije mlieko poleziacky, proste to tak ma rad a ja to neriesim, ved vsetko ostatne pije aj papa po sediacky 🙂 svokru si nevsimaj 😉

mishel155
autor
23. jan 2013

dakujem maminky najlepsie rada svokra nech hovori co chce ja som mamina a ja najlepsie viem čo je pre malu dobre ale viete že reči svokri niekedy vedia poraidne vyviesť z miery dakujem vam 😉