Ahojte mamičky chcem sa spýtať moj synček má mesiac zo začiatku som ho kojila lenže som mala strašne slabé a malo mlieka a nakoniec som už prišla o mlieko tak sme dali um baby love lenže malému to nerobilo vôbec dobre prešla som na nutrilon omneo comfort 1 a sme maximálne spokojný lenže mu dávam papať podľa tabuľky 133 6x denne no niekedy mu to nestačí a stále by papal môžem mu dať viac mliečka nebude to problém keďže je písané že skôr ako za 3 hodinky mu nemám dávať ďakujem za rady 🤞🏻🙂🙂
Urcite mu urob viac, netreba sledovat tie tabulky, kazde dieta je ine. Moj mal tyzden a vypil 120ml naraz. Skus mu dat aj prevarenu vodu trocha, ci nieje len smadny. Nutrilon je tazsie mlieko, aj mne lekarka odporucala ho kombinovat s vodou
@pininka1 dávam mu aj prevarenu vodu ale budem mu dávať viac tak mala som pocit že ked má Iba mesiac tak tých 133by mu malo stačiť ale tak je hladoško
@natalialucas ahoj ja som mala maleho na tom um a tiez bol velky papat pediatricka mi poradila zmensit davku mlieka a davat kazde 2hodiny... a bol spokojny
@natalialucas nemalo by sa davať skôr ako 3 hodiny. Ale ja taktiež nenechám hladného mojho malého a tak po 2 hodinách mu viem dat keď je hladný. A vobec nepapa podla tabuliek. Má 3 mesiace a niekedy mi vypije 180ml a o 4 hodiny papa a niekedy 60 a o hodinku a pol je hladny a dám mu. 🙂