Ahojte chcem sa opýtať mam doma novorodenca ktorý má týždeň aj 3 dni papá my UM mlieko babylove 60ml ale nevydrží 3 hod cca po 2 hodinách papa znova a keď mu zarobím znova 60ml po tých 2 hodinách niekedy stiahne 20ml niekedy 40ml a za pol hodinku dopapq zvyšok ale zas v noci stiahne 60ml a spi aj 3 4hod. Je to v poriadku?
Hej viem ze ma byt 3hod rozstup. Keďže na 60ml.davam 2 odmerky a na 90ml idú 3 odmerky keď mu chcem dat tých 70 80ml koľko odmerok babylove
No malý mi papal o Pol10 zaspal o pol11 a zatiaľ ešte spinka po tej dávke
Ahojte chcem sa poradiť malý mi pije cez deň tu 90ml ale ne vypije ju naraz prvé stiahne takých 40-50ml potom si grgne niekedy aj vygrcne o chvíľku znova si cucne takých 20ml a vždy 20ml z tejn 90ml necha niekedy po papani býva mrzuti mrnci a po hodinke cca zaspí a pospi si cca 3 4 niekedy 5hod. Je to dobre? A v noci mu dávam 70ml niekedy stiahne celé grgne niekedy nie ale zaspí a spi 3 hod v noci sa budí každé 3 hodinky
Skús cez deň dať viac miesto 60 takých 70,80,90 podľa toho koľko si bude prosiť a tak možno ostane dlhšie spinkať 🙂 ja mám 4 deti a všetky mali iný režim, čo sa týka spania a papania každé dieťa je výnimočné a tabuľka, ktorá by fungovala na každé dieťa neexistuje... Každopádne, papanie budeš vedieť prispôsobiť aj podľa toho ako bude priberať keď málo pridáš mliečko ak veľa odoberieš