Ahojte , chcem poradiť moja dcéra má 2 mesiace ..papali sme mliecko babylove najskôr sneho pekne priberala a zrazu prestala , tak sme dali bebu ...ale je tu taky hacik na krabici je psane davkovanie a ako dvoj mesiacna by mala vypiť 130 ml ...ale ona vipije 70 ml ...raz za čas sa stane ze vipije 100ml ...ako to mam spraviť aby som vise papala ? Aby stale pila aspoň tych 100 ml ?
@pribinak aj ona je veľmi sikovna praveze len útla ...A doktorka nas uz chce posielať na vykrm do nemocnice lebo ma len 4,200 kg ze vraj to je málo
@klaudika535 4200 v 2mesiavoch? Neviem ci moj syn mal 3800.
Niektore hlavne staršie doktorky chodia aj spávať s tabuľkami
Asi by som pouvazovala nad inou doktorkou
@klaudika535 ze vykrm do nemocnice, mas doma dieta, alebo krmnu kacku? Dieta vie, kolko potrebuje, tabulky su len orientacne. A ty papas tak ako sa ma?
ak mala normalne funguje primerane veku, tak na vykrm nemusi. Niekto je menej, niekto viac. Ale ak by bola furt ospala a neprosperovala, tak vtedy by som to riesila.
Susedin syn ma 2 mes a 3900g a v pohode papa po 80ml plus ho koji 3x lazde babo je ine skus hipp mliecko
Ahoj , záleží na tom koľko ste mali pri narodení , cez týžden by ste mali pribrať okolo 100 - 150 g , my mame teraz 2 mes a ma 3900 ale pri narodení mal 1900 ,sme predčasný ,az neprospieva skúste iné mliecko , neviem či používate hypoalwrgenne , tie by boli do pol roka naj a treba sledovať stolicu farbu ,skus kŕmiť častejšie a do tých 130 doplniť po hodke , mozno sa rozpapa, ale každé dieťa je iné , mozno jej to naozaj stačí , či prospieva a ma dostatok železa aj to môže byt dôvod spavosti a lenivosti , držím palce nech je vse ok
@denisa1111 ona mala porodnu vahu 3550 g ...takže si myslim ze preto by mala mat vise kedze mala takú peknú pôrodnú vahu ...pijeme Bebu pro 1
Nie kazde dieta pije a papa podla tabuliek, dôležité je, ze dieta je zdravé a spokojne
Naco nasilu tlačiť ako do krmnej kačice? Moj syn mal v roku ledva-ledva 8,5 kg, ale bol šikovný, uz davno chodil
Nikdy nepil a nejedol podla tabuliek