Chcem malému zmenit značku mliečka má 7mesiacov a chcem vyskúšat mliečko babylov a tam niesú probiotiká mám mu dokúpit a dávat každý den alebo stačí ked mu budem probiotiká dávat ked bude chorý alebo bude mat hnacku atd? dakujem za rady
a pouzivali ste ake doteraz, Hipp?ci Bebu?my sme presli z Hipp na Baylove ,ked mala asi 13 mesiacov,a probiotika som jej este davala kazdy druhy den a teraz uz len obcas, mozno 1x do tyzdna, pouzivam biolac baby kvapky..inac, babylove mliecko (hlavne cislo1)sa mi zda take obycajne oproti napr Hipp alebo Nutrilonu,kedze neobsahuje PREBIOTIKA=rozpustnu vlakninu(GOS ,FOS) co sa napr u as prejavilo vyraznym zredukovanim kakania(a to sme vzdy aj 4-5x denne predtym, ci kojena alebo hipp.,ale aj to bol dovod zmeny...)..moja teraz papava vela jogurty, tak tam ma probiotik dost...chora nebyva skoro vobec,( a to som mala x krat nadchu a nechytila), klop,klop..za 20 mesiacov mala raz nadchu..
Ja dávam denne od 2mes. probiotika,na posilnenie imunity, aj na stolicu,lebo maju učinok ked sa davaju dlhodobo.niekto ti možno napiše opak,ale ja to mám skonzultovane s pediatričkou a za 2r a 2mes. bol iba 1x chory.klop,klop.