Papáme mliečko bez probiotík. Máme ich pridávať?

petuska2110
4. aug 2014

Chcem malému zmenit značku mliečka má 7mesiacov a chcem vyskúšat mliečko babylov a tam niesú probiotiká mám mu dokúpit a dávat každý den alebo stačí ked mu budem probiotiká dávat ked bude chorý alebo bude mat hnacku atd? dakujem za rady

lucy125
4. aug 2014

Ja dávam denne od 2mes. probiotika,na posilnenie imunity, aj na stolicu,lebo maju učinok ked sa davaju dlhodobo.niekto ti možno napiše opak,ale ja to mám skonzultovane s pediatričkou a za 2r a 2mes. bol iba 1x chory.klop,klop.

veriiii
4. aug 2014

a pouzivali ste ake doteraz, Hipp?ci Bebu?my sme presli z Hipp na Baylove ,ked mala asi 13 mesiacov,a probiotika som jej este davala kazdy druhy den a teraz uz len obcas, mozno 1x do tyzdna, pouzivam biolac baby kvapky..inac, babylove mliecko (hlavne cislo1)sa mi zda take obycajne oproti napr Hipp alebo Nutrilonu,kedze neobsahuje PREBIOTIKA=rozpustnu vlakninu(GOS ,FOS) co sa napr u as prejavilo vyraznym zredukovanim kakania(a to sme vzdy aj 4-5x denne predtym, ci kojena alebo hipp.,ale aj to bol dovod zmeny...)..moja teraz papava vela jogurty, tak tam ma probiotik dost...chora nebyva skoro vobec,( a to som mala x krat nadchu a nechytila), klop,klop..za 20 mesiacov mala raz nadchu..