Ovplyvňuje druh mliečka priberanie detičiek?

veronique_1
16. apr 2011

Chcela by som zistit, ci druh umeleho mlieka ovplyvnuje priberanie deticiek. Prosim, napiste, iba ako priberate (vela, normalne, malo) a druh umeleho mlieka (popripade, ze je to materske)

veronique_1
autor
16. apr 2011

priberame vela - nutrilon comfort

zivika
17. apr 2011

@veronique_1 priberame o trosku viac, ako by sme mali beba 1 ha

xlucia
17. apr 2011

starsi priberal ajkilo za mesiac, to bol rekord, bol plne dojceny.
mladsi priberal presne podla tabuliek, mal nutrilon, najprv HA, potom do dvoch rokov normalny

ela2710
17. apr 2011

@veronique_1 ahojky, nas maly priberal vela ked som kojila, a teraz pri UM pribera menej, no ma dost velku hmotnost, kedze za prve dva mesiace pribral zo 4 kila, a to som kojila a odsavala, za dalsie 4 mesiace pribral 3 kila, ale ked si zratas porodnu hmotnost 3750 g a k tomu toto jeho priberanie, tak zistis, ze mame uz dobrych 10 kil 😀 ale za chvilu zacne lozit a potom chodit takze kilecka vybeha 😎 . A papame Bebu, teraz uz Bebu 2 🙂

monika15
17. apr 2011

@veronique_1

mi priberame troska viacej ale aj rastieme takze aspon to...
Similac UM - mame 9 kil pri 71 cm. 7 mesiacov

feb13
18. apr 2011

Priberame aj rastieme rychlo, spociatku cez kilo a 4 cm za 3 tyzdne asi do 2 mes., odvtedy trochu menej, naposledy 3,5 mes. 7300 g 67 cm, plno kojim

kvetinqa
18. apr 2011

my priberame menej ako su tabulky a sme na nutrilone HA.

exupery
18. apr 2011

AJ mi sme boli nadpreimer,od narodenie Beba HA,ma 15 mesiacov a este stale pije Juniorku,...dvakrat za den.Stale sme nadpriemer vahou...

provoke
18. apr 2011

dcérka priberá priemerne skoro 1 kg za mesiac, najskôr som dávala svoje mliečko + Nutrilon HA1, teraz dávame Nutrilon AR

ikke
18. apr 2011

do 6 mesiacov na 90% kojeny, od pol roka na nutrilone, pribera normalne, ale celkovo je akosi o cislo vacsi od ostatnych deti jeho veku. podla nasej pediatricky a jej rastovych tabuliek by na svoju vysku mohol mat aj viac kg.
a ad. "ako priberate": ja priberam vela (resp. nechudnem) a pijem mlieko odtucnene alebo polotucne, 2x denne do kavy 😎 😀

lenuschkav
19. apr 2011

moj maly je dojceny a tiez prikrmovany Nutrilonom HA, niekedy mu staci moje, niekedy chce aj viac nutrilonu, takze pomer mozno pol na pol??? ma 2 mesiace, priberal doteraz vzdy 1 kg za mesiac a na poslednej kontrole mi zastupujuca lekarka povedala, ze je to velmi vela a mam mu stiahnut zaludok nejak alebo nedavat vzdy mlieko ale vodu.... :D

kotatko1232
29. sep 2013

Baby nevedeli by ste mi dat Taabulku ako mi mali Babetka priberat??