Chcela by som zistit, ci druh umeleho mlieka ovplyvnuje priberanie deticiek. Prosim, napiste, iba ako priberate (vela, normalne, malo) a druh umeleho mlieka (popripade, ze je to materske)
@veronique_1 priberame o trosku viac, ako by sme mali beba 1 ha
starsi priberal ajkilo za mesiac, to bol rekord, bol plne dojceny.
mladsi priberal presne podla tabuliek, mal nutrilon, najprv HA, potom do dvoch rokov normalny
@veronique_1 ahojky, nas maly priberal vela ked som kojila, a teraz pri UM pribera menej, no ma dost velku hmotnost, kedze za prve dva mesiace pribral zo 4 kila, a to som kojila a odsavala, za dalsie 4 mesiace pribral 3 kila, ale ked si zratas porodnu hmotnost 3750 g a k tomu toto jeho priberanie, tak zistis, ze mame uz dobrych 10 kil 😀 ale za chvilu zacne lozit a potom chodit takze kilecka vybeha 😎 . A papame Bebu, teraz uz Bebu 2 🙂
mi priberame troska viacej ale aj rastieme takze aspon to...
Similac UM - mame 9 kil pri 71 cm. 7 mesiacov
Priberame aj rastieme rychlo, spociatku cez kilo a 4 cm za 3 tyzdne asi do 2 mes., odvtedy trochu menej, naposledy 3,5 mes. 7300 g 67 cm, plno kojim
my priberame menej ako su tabulky a sme na nutrilone HA.
AJ mi sme boli nadpreimer,od narodenie Beba HA,ma 15 mesiacov a este stale pije Juniorku,...dvakrat za den.Stale sme nadpriemer vahou...
dcérka priberá priemerne skoro 1 kg za mesiac, najskôr som dávala svoje mliečko + Nutrilon HA1, teraz dávame Nutrilon AR
do 6 mesiacov na 90% kojeny, od pol roka na nutrilone, pribera normalne, ale celkovo je akosi o cislo vacsi od ostatnych deti jeho veku. podla nasej pediatricky a jej rastovych tabuliek by na svoju vysku mohol mat aj viac kg.
a ad. "ako priberate": ja priberam vela (resp. nechudnem) a pijem mlieko odtucnene alebo polotucne, 2x denne do kavy 😎 😀
moj maly je dojceny a tiez prikrmovany Nutrilonom HA, niekedy mu staci moje, niekedy chce aj viac nutrilonu, takze pomer mozno pol na pol??? ma 2 mesiace, priberal doteraz vzdy 1 kg za mesiac a na poslednej kontrole mi zastupujuca lekarka povedala, ze je to velmi vela a mam mu stiahnut zaludok nejak alebo nedavat vzdy mlieko ale vodu.... :D
Baby nevedeli by ste mi dat Taabulku ako mi mali Babetka priberat??
priberame vela - nutrilon comfort