Orosená odmerka od umelého mliečka

ifhanka
8. máj 2014

ahojte 🙂 chcela by som od vas radu ako nato aby sa mi odmerka od mliecka neorosila a aby sa mi tam mliecko nelepilo pri robeni umeleho mliecka mate niektora nieco nato ? aby sa mi to nerosilo ?

sissy27
8. máj 2014

@ifhanka najprv nasyp mlieko a potom zalej vodou? 😉

ifhanka
autor
8. máj 2014

no tak to ma napadlo len vsade pisu ze prv vodu a tak mliecko tak nevies ci je to jedno myslis ?

sissy27
8. máj 2014

@ifhanka samozrejme, že je to jedno, veď sa to zmieša tak či tak 😀 či myslíš, že dieťa rozozná, či si dala skôr vodu alebo mlieko do fľaše? 😉

katren
8. máj 2014

@ifhanka a co ti na tom vadi???ved ju potom aj tak umyvas,nie?

misaelka
8. máj 2014

@ifhanka mozno poutierat papierovou utierkou? 😕

ifhanka
autor
8. máj 2014

@katren to mi vadi ze ked je este tepla voda a davam odmerky do vody tak sa orosi odmerka a tak pri dalsej odmerke sa mi do odmerky nalepi mliecko

mm2008
8. máj 2014

@ifhanka ked nasypeš skôr UM ako naleješ vodu, môže to skresliť množstvo vody a ten pomer UM/voda... preto je postup najskôr voda potom UM. A odmerku poutieraj predsa servítkou...

dendy1
8. máj 2014

@ifhanka ja som dávala sušené mlieko do fľaše z ktorej pila a vodu som si merala v inej fľaške, hlavne preto, lebo mala takú lepšie viditeľnú odmerku. Ale aj postup mlieko a potom voda som používala. Také to 100% presné meranie som až tak nepotrebovala, lebo do 2r. som kojila a potom už fľašu len občas.