Ohrievanie umelého mlieka

1. júl 2024

Ahojte. akym sposobom ohrievate um? Ja som este pri hrnci s vodou - klasika, ale rozmyslam, ze by som radsej davala dietatu ohriatu vodu aka ma byt a nie len ze tipujem ze co davam je dobre. Pouzivate nejake ohrievacky mlieka? Pripadne ked idete mimo domu akym sposobom chystate um ked treba vonku nakrmit? Dakujem 🙂

struhanka
1. júl 2024

Termoska, studená voda, malá dóza s umelým mliekom a fľaša.

beata_k
1. júl 2024

Mala som ohrievac na mlieko. Das tam flasu, on ti ohreje a ked ti treba tak das. Ta flasa ti tam postoji kym ju nepotrebujes. Potom len dohodis do teplej vody um, pretrepes a mas. Na cesty ohrievac do auta.
Pozor, niektore matky nepochopili ohrievac. Daju tam ohrievat vodu az ked im dieta place od hladu. Takto to nefunguje.

viestta
1. júl 2024

Doma som vzdy mala prevarenu vodu v nadobe, dolievala som cerstvo prevarenou z konvice na spravnu teplotu. Mimo domu som brala horucu prevarenu do termosky a kojenecku do flase, naniesala som vodu na spŕavnu teplotu vo flasi, pridala mieko a pretrepala.

autor
1. júl 2024

@struhanka mozem sa opytat, lebo nie som si ista ako zistim, ze mlieko ma tych 40 st ked riedim horucu so studenou vodou. Tak to teraz robim s tymi termoskami, ale priznam sa, netusim ci davam dietatu tak teople ako ma byt, alebo nie prilis studene.

autor
1. júl 2024

@viestta ja to tou termoskou robim teraz, aj by som pri tom ostala, ale nie som si ista, ci nepodam dietatu stale inak teplu, vlaznu, mozno studensku um... ako som vyssie pisala. Ako mozem zistit ake ma ti mlieko byt idealne teplotovo?

viestta
1. júl 2024

po pravde, nikdy som nepouzivala teplomer, kvapla som vodu na zapastie z vnutornej strany, alebo prilozila flasu na lice (svoje). Ak nepalilo ani nebolo studene, bolo to akurat. A za druhe, nikdy som nepocula, ze mlieko ma mat 40°, ja som vedela, ze telesna teplota, teda nieco medzi 36 az 37°.

really8
1. júl 2024

Mam ohrievacku. Z jedineho dovodu. Ohreje mi na teplotu na ktoru chcem a ja mozem zatial napr prebalit. V hrnci mi castokrat zohrialo moc a potom som dlho chladila

really8
1. júl 2024

@viestta na krabicke od umeleho mliela je ze mas zohriat vodu na 40stupnov. Ale tiez davam na zapastie

viestta
1. júl 2024

@really8 jaj, tak to sa potom pocita s tym, ze kym sa pripravi vychladne

vkatush
1. júl 2024

My od narodenia (1.5 roka) používame ohrievač Babymoov. Za mňa naj investícia, keď som nemohla kojiť.
A na cesty termoska a studená voda. Vyskúšam, ak je teplá, ale nie horúca, môže byť. Nikdy som nemerala teplomerom.

zuzulik27
2. júl 2024

Mikrovlnka