Ahojte. Poradte ake ohrievacky flias su dobre a rychlo zohreju mlieko. Dakujem
Ja mam avent, ked este deti vstavali aj v noci, dala som flasku s vodou do ohrievacky a ked sa zobudili, tak.som len nasypala mlieko a bolo. Parsekundova zalezitost, pre mna nenahraditelna vec.
@pininka tuto avent?
@veronikamilan_00 ja mam este taky starsi typ, mam ju 10 rokov a stale funguje.
@veronikamilan_00 a ma niekto tuto?
@veronikamilan_00 ja som ju mala teraz pri malej 🙂 používala som ju hlavne na ohriatie môjho odsateho mlieka ,ako som prestala dojčiť tak si nachystáme.len akurát horúcu vodu do termosky do dávkovača mlieko a vnoci nalejem z termosky do fľaše dám mlieko a je 🙂
@lubik87 a ako rychlo zohriala mlieko?
@veronikamilan_00 do tých ani nie troch minút 150 ml keď bola voda studená keď bola tepla tak do minútky ani nie..ale nedá sa na nej nastaviť udržiavacie teplota voda dnu ti začne aj vrieť...neraz som si prevarila mlieko keď som zabudla :(
@lubik87 myslis ked nevypnes zohrievanie? Ci ako
@veronikamilan_00 áno presne..keď nevypnes tak hreje..bola nová tak myslím že chybná nebola ..
@veronikamilan_00 ano mam a jensuoerrrr a mam ju na predaj
@veronikamilan_00 mam takuto ohrievacku na predaj pouzivana bola asi cca 3mesiace....
@margaret17 cena
@seagul a za aky cas sa zohreje mlieko
@veronikamilan_00 za 15€
@veronikamilan_00 ako som hore pisala, 180ml za 6 minút ak bola úplne vypnutá (čiže aj voda na ohrev je studená).
@veronikamilan_00 ja som ohrievačku nepoužila ani raz, dostali sme ju. Vriacu vodu mam v termoske, studenu prevarenu vo flaške a ked idem zarabat mlieko, tak už nacvičene viem kolko horucej a studenej naliat, nasypem mlieko, zatrepem a može sa ist papať.
Nechapem pointu tych ohrievačiel. Pretože uz zarobene studene mlieko sa ma vyliat, max. do dvochh hodin skonzumovat a nema sa ohrievať. A rovnako nemame ohrievačku, ktora asi by si cely den prihrieváa vodu na 40’C, takže aj to by mi prišlo zbytočne. Cely den sa voda prihrieva, no neviem...
Vobec sme neprisli na jej praktickost, možno prikrmy v tom ohrievat, rozmrazovať? Ja to mam v miskach, a ta mi tam nevojde....tolko moja skusensot.
Aj my sme mali ohrievacku.pozicanu. a vobec sme ju nepotrebovali.bola by to pre nas zbytocna investicia.robili sme to podobne ako veronikamilan_00
@veronikamilan_00 ja používam Beurer, ale rovnako dobrá je aj Avent. Ono pokial dávaš mlieko niekoľko krát denne tak máš aj tak nastavenu ohrievačku na udržiavaci rezim 40° a máš v nej vlozenu fľašu s vodou ktorom potom zarabas čerstvé mlieko (mlieko sa zarába do 40° vody, takze sa ohrieva voda, nie mlieko). Pokiaľ dieťa zarobené mlieko nevypije tak ho môžeš rovnako ako vodu vložiť do zohrievacky na udržiavaci rezim na tie 2-3h.
Inak trvá zohriatie 180ml vody na rýchlo ohreve 6 minút.