ahojte maminy.
Máte skúsenosti s UM značky baby love z dmky?Minule som to videla prvý krát a jedna pani si ho nevedela vynachváliť,ze jej syn mal silné koliky a nic nepomáhalo a ked presla na toto mlieko bolo uz vse ok Aj predavacka hovorila ze jej vnuci ho piju.Mam 2mesacneho syna ktorého kojim ale ho aj dokrmujem.tetaz používame obyčajný sunar a davam mu kvapky Baby Calm a sap symplex na koliku.viem ze striedat mlieka neni dobré.rada vy som len cisto kojila ale nejako to nejde.Pri prvom synovi som taký problém nemala.... Dík.
@lenca1401 moja švagrina davala svojmu drobcovi baby love lebo nutrilon ktory použivala asi 2 mesiace bol drahy pre ňu a malemu sice z baby love nič nebolo, aj priberal ale začal zo dňa na deň menej a menej priberať. Neviem či to je z mlieka ale jej ročny na baby love ma 8.5 kg a môj 3 mesačny na nutrilone má 7 kg a mali približne rovnaku pôrodnu váhu.
@lenca1401 ja dávam.od 1 roka ale nie baby love je drahšie cenovo vychádza rovnako ako Nutrilon v akcii možno 1€ lacnejsie ale dcerka prospieva fajn( malá ar Nutrilon a z toho stále hnačky, zmenilo sa.mlieko a zrazu aj hnačky zmizli tak preto píšem asi z toho mlieka) .ale.pri takom.malom bábätku by som sa.asi bála.predsa ona už papa všetko tak prípadne nedostatky v mlieku nahradíme jedlom.ja by som na mlieku nešetrila nieje to zasa až taká palka bežné na blbosti minie človek za týždeň viac...
Začali sme Nufrilon HA, Francúzske mlieko, BEBA. Všetky katastrofa. Nakoniec po odporúčaniach BL. Iné mlieko by som už nedala. Najlepšie chuťovo, cenovo a aj synovi prešli koliky zapekanie atď. Odporúčam.
Nemam doveru vo vyrobkoch z DM. Nie v tie, ktore kupis u nas. D test testovali plienky a obsahovali karcinogenne latky, rovnako mlieko, to zasa obsahovalo tazke kovy. Aj sunar 3 obycajny.
@saskia_98 a zas starší syn ma tri roky a ma 14,5kila(yeraz bol dlho chorý a nič nepapal tak schudol cez kilo...)a synovec ma rok a vazi 11nieco,a polroka bol kojeny potom na nutrilone a zje vsetkoooooooo co mu neujde 😂 normálne segre zavidim takého jedaka...moj je pravý opak
@amarilka26 vážne????my sme používali plienky pri staršom a v pohode všetko,co sa týka mlieka som nováčik,prveho syna som kojila bez problémov
@lenca1401 lenže aj švagrinin maly bol taky pažroško ako moj maly a do dnes je aj taky. Lenže mne nejde do hlavy prečo to dieťa na nutrilone nabralo na 5 kg a na baby love pribralo uz len 3 a pol kg aj to uz s prikrmami .. A pritom moje dieťa materske mlieko v ustach od narodenia nemalo .. A jej malo aj materske ale nepriberal ešte chudol, na nutrilone pekne nabral a na baby love zas pomalinky priberal ..
@lenca1401 ja som bohuzial nekojila :( nenabehlo mi mlieko, tak som si troska citala o mliekach. Ale testy najdes na stranke dtest.cz. ja si kupujem mlieko len v Rakusku, nastastie to mam kusok. Je to tam aj lacnejsie ako u nas. Tu na SK uz clovek nemoze verit nicomu.
@amarilka26 to je pravda....a cez net sa neda objednať?
@lenca1401 skusala som cez drogeriu kam chodim nakupovat www.bipa.at ale neda sa :( skuste popozerat lekarne. Inak bipa mava akcie, aj yeraz ma 25% na cely detsky sortiment. Vcera som tam akurat bola po plienky, vlhcene obrusky a mlieka 🙂 inak nemaju tam nutrilon ale aptamil, malo by to byt to iste 🙂 odkial ste?
@amarilka26 nutrilon a aptamil je to iste. Mne ho nosi oco z de lebo je hustejši ako naš slovensky nutrilon a drobcovi viac vyhovuje ten nemecky.
@saskia_98 je to smutne ze uz aj pre deti su vyrobky s rozdielnym zlozenim.
@amarilka26 my sme od Levíc.Rakusko nemáme veľmi ďaleko.Ako toto je fakt blbe ze k nam sa dováža nekvalitné...A este pre deti a stoji to oveľa viac ako v De..
@lenca1401 tak si vybehni do AT a nakup si viacej, tiez to tak robim 🙂 sledujem si akcie a potom vybehnem na velky nakup.
@amarilka26 no to uz asi budeme robiť za viac vecí ak to tu takto pôjde ďalej.... no uvidíme ci mu to prejde,teraz mal dva mesiace Ak nie tak o mesiac zmením mliečko asi, ďakujem všetkým mamičkám 😊
@amarilka26 tiež som proti babylove, aj kvôli vysokému obsahu nasýtených mastných kyselín, konkrétne kokosový a palmový tuk je des a hrôza. My sme dlho hľadali a našli málo známe, ale úžasné mlieko babysmilk, kupujem malinkej premium. Prikladám link na článok o ňom:
https://mamaaja.sk/clanky/infosky/babysmilk-rev...
@lenca1401 swagrina ho pouzivala a koliky prestali aj plac a zrazu mala krasne tiche dievcatko takze ona by ti ho urcite odporucila