Odmietanie umelého mlieka v troch mesiacoch

sinda11
22. dec 2020

Ahojte. Mám malého narodeného v termíne. Od 2 mesiaca odmieta fľašu,sú to ťažké boje do neho niečo dostať. Odvčera odmieta úplne. Zo zúfalstva som ho kŕmila lyžičkou aby nebol dehydrovany. Je to čistá katastrofa,materstvo si vôbec neuzivam. Všetky výsledky má ok. Len nechce piť mlieko. Na gastre mi povedali ,že hádam sa rôzne pri prikrmoch. To je ešte vyššie mesiaca,dovtedy má z neho už slahne. Stretli ste sa s tým niekto? Priberá ok,nikto mi nechce veriť,že dačo takéto zvádza .

stela1996
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luba41
22. dec 2020

exem? reflux?

zuzanockamt
22. dec 2020

áno, stretla...od cca 4.mesiaca pije moje dieťa UM len v spánku...hneď ako zaspí, tak mu dám fľašu...v bdelom stave nevypil takmer nič...teraz má 10 mesiacov a funguje tak doteraz

luciannka83
26. dec 2020

Skuste vyskusat inu fľašu, iny typ cumla, vačšiu dierku. By ste sa cudovali, ale aj napr. Poharik. Uz aj male deti vefia pit napr. Zo štamperlika. Mozte skusit este striekacku, cievku, pripadne flasu so sosakom. A potom pripadne tak jak tu pisala jedna mamicka, vyuzivat cas, kedy je v polospanku a dat mu papat. Mozte skusit dat pit aj po ,,sediacky,, keby mal reflux. Ono treba len skúšať. Verim, ze ste z toho na prasky a zufala. Drzim Vam palce, aby ste nasli ten spravny sposob. ❤️

luciannka83
26. dec 2020

Ked jevto len o fladi skyste nastudovat pitie mlieka po cievke cez prsnik.

karmen118
26. dec 2020

Ešte mumôžete skúsiť ponúknuť inú značku mlieka, ak ste ešte neskúšali. Moje deti chceli piť len Hipp, keď dcére raz pediatrička zmenila mlieko na Nutrilon tak odmietala piť mlieko úplne, takže sme sa zase vrátili k Hipp. Obe deti sa nám hnevali, ak im pomaly tieklo, takže ako začali štrajkovať, väčšinou stačilo kúpiť cumel na fľašu s väčším prietokom a bolo dobre.

zenazaba
26. dec 2020

Moje dieta od 1,5 mesiaca nechce ani prsnik ani flasu. Tiez ju krmim lyzickou. Nakojim par krat za den v nosici, inak nie. Trva to uz 3mesiace. Tiez vsetky vysledky ok. Vyskusala som.milion typov flasi a cumlov. Nechce nic. Od 4.mes dokrmujem, ale nechce ani prikrmy. Zje max 50g.