Ahojte, od ktoreho mes. by nemali pit deti v noci UM? Mala este teraz-10.mesiac vypije okolo 200 ml. Uz vazi okolo 11 kg. Co s tym? Riesili ste to niekto? Inak, do 8.mes. bola ciastoc. kojena, priberat zac. viac asi v 5.mes.
susik77: nam maly prespi celu noc, takze my davame UM okolo 8mej a potom rano ked sa zobudi, tak okolo 7mej. Ale my sme asi idealny pripad 🙂
mozno skus nejako znizovat davky, pripadne nahradit vodou, alebo skus nedat nic a uvidis ako pise pietra, ci je to zvyk alebo hlad.
My mame noci ked malej staci trosku cajiku a spi dalej,ako napr dnes 🙂 ale inokedy place a place kým to svoje mlieco nedostane,je schopna vypit aj 200ml caju a este chce mlieko,už sa mi zda dost velka na to aby nepapala v noci no ale po hodine vystajania ma vzdy zlomi a idem jej urobit 😉
jeny: u nas je to presne rovnake 😉
Neviem preco, ale moja mala asi od 6. tyzdna prespi celu noc, bez papania, tak dufam, ze jej to uz vydrzi. NApapa sa okolo deviatej a potom spinka a papa az rano okolo siedmej niekedy aj osmej.
unas je to presne tak isto..este ze papa len 1x..uz som skusala vodu..ked je hlad tak mi na vodu kasle 😠
niektore deticky sa v noci na papanie budia zo zvyku. Skusala si zistit, ci ma ozaj hlad alebo je to len zvyk? Skus jej namiesto mliecka ponuknut napr. caj, alebo ak cumlikujete, tak cumlik