Od koľkého mesiaca môže piť malá mliečko č. 3?

gyarmati
8. júl 2013

Chcela by som informáciu,od koľkého mesiaca môže piť malá mliečko č. 3? A niekto už dáva 8 mesačnému bábätku kravské mliečko?Ďakujem pekne,prajem každému krásny deň 😉

raszuz
8. júl 2013

@gyarmati nutrilon 3 je od 12 mesiacov a čo sa týka kravského mlieka, tak moja kvázi neter malej už dáva 3,5 % z krabice, poprípade kupuje v automate a prevára, lekárka jej už dovolila a malá má 9 mesiacov, môj malý ma rok a tiež už lekárka kázala dávať aj kravské 3,5 %

gyarmati
autor
8. júl 2013

@raszuz Ďakujem pekne.Aj mne už radili aby som malej skúsila dať kravské mliečko,ale zatiaľ som sa ešte nerozhodla.

ikke
8. júl 2013

@gyarmati kazdy vyrobca moze mat inak cislovane mlieka, takze sa riad tym, co je napisane na krabici konkretneho mlieka. zvycajne je c.3 od 10 alebo 12 mesiacov.
kravske mlieko sa odporuca davat az po 1. roku

katren
8. júl 2013

@gyarmati kazde UM ma na krabici napisane, od kolkeho mesiaca sa dava....Hipp ma od 9. mesiaca, Nutrilon od 12.mesiaca...nenapisala si, ake pouzivate....
a co sa tyka kravskeho, nasi pili obidvaja od roka, skor nie...ale na varenie som ho pouzivala tak od 8. mesiaca...aj smotanu neskor a maslo 😉

gyarmati
autor
8. júl 2013

@katren Malá pije Baby Love mliečko,tak si to pozriem v DM-ku,len ma to teraz napadlo,a na nete som to nevedela nájsť!Variť som už aj ja skúšala,a malej aj chutilo a nič jej s toho nebolo.Ďakujem.

gyarmati
autor
8. júl 2013

@ikke Ďakujem pekne.