Od kedy podávať dieťaťu Sunar 2?

barinkova
26. jan 2011

davam malej sunar complex ma 5mesiacov,rozmyslala som jej kupit uz 2ku od ukonceneho 6mesiaca?. moc jej ta jednotka uz nechuti,rozmyslala som jej kupit tu2ku,mame s tym nejaku skusenost?prvej dcere som davala sunar ale nie complex,ten obycajny a ten bol aj od 4mesiacov.dakujem za odpovede

pink_lady
26. jan 2011

no chutovo 2 a 1 myslim rozdiel nie je, mozno len hustejsie a sytejsie, ale neublizis jej nou...pokial nie je ale ze skor vyhladnuta len jej nechuti tak by som skusila inu znacku

pralinka25
26. jan 2011

zalezi od toho ci uz prikrmujes.
jednotky mlieka su vraj kvalitnejsie obsahuju viac zivin kedze je to v prvych mesiacoch jedina strava dietata kym este nieje dokrmovane. dvojky mlieka su sytejsie ale obsahuju uz menej zivin lebo tie uz ziskava vo vacsej miere z prikmov. dvojkou neublizis ale aj na krabici je napisane ze nesluzi ako nahrada materskeho mlieka v prvych 6 mesiacoch zivota a mala by byt sucastou zmiesanej stravy. teda ja nemam sunar complex ale na nasej dvojke je to napisane a predpokladam ze je to tak u vsetkych dvojek.
ako ti napisala pink_lady chut bude rovnaka. ked tak radsej zmen znacku mlieka ale nechala by som tu jednotku 😉

mirka285
26. jan 2011

nechapem preco chces 5 mesacnemu dieta davat mlieko ktore je od 6 mesiacov...ak mas pocit,ze jej nechuti,skus vymenit znacku...

kvetinkatn
26. jan 2011

mne doktorka dovolila dať skôr dvojku, tiež okolo 5teho mesiaca, problém by to nemal byť, len neviem či ti niečo iné bude papať, lebo sunar má fakt výbornú chuť, ostatné mne prídu ako rozmočený papier, my papáme Bebu, malej chutí ale je to fakt ako papier 🙂 a záleží od príkrmov ako píše pralinka 😉

najjulinka
26. jan 2011

namusiš ani meniť značku. .však jej daj sunar plus a ten je od 4.mesiaca... Obe rady - obyčajnú a aj komplex možeš striedať bez mihnutia oka.. je to tá istá značka v complexe je viac vlakniny alebo čohosi, ale su kombinovatelne 😉 My kombinujeme 😉 Naše malé vyrastajú na Sunare 😉

mamka_tarabka
21. feb 2011

Ahoj, moj maly tiez papal Bebu HA a na 2-ku sme presli az v siestom mesiaci..preto sa radsej porad s lekarkou...
u nas vsetko bolo ok. Dokonca maly mal dost velky nabeh na alergie, kedze ja som atopicka, ale nastastie nic sa mu doteraz neobjavilo. Tesim sa z toho - trosku som sa bala umeleho mlieka, ked som prestala kojit, ale moje obavy boli zbytocne. Teraz je veda tak popredu, ze az 🙂))

mircalla
21. feb 2011

na dvojku by sa malo prejst ked je uz dieta na prikrmoch, skor nie
nemyslim, ze vymena znacky je naj napad. ja by som pockala, moze to byt aj prechodne. skor by som dala dvojku ak uz mozes ako menila znacku. ja som sice menila z nutrilonu na sunar, ale nutrilon maly vyslovene neznasal, sunar mu chuti...aby nebolo este horsie. maly je sice kojeny, ale davame i sunar a chutila mu 1 aj 2. to, ze od 6. mesiaca je orientacne, u nekojenych deti sa zacina s prikrmamy tiez skor a na dvojku sa moze prejst, ak je dieta na prikrmoch, aspon tak som sa docitala v literature

julianka777
21. feb 2011

ahoj🙂 my mame 8.mesiacov a sme stale na 0-ke...skusali sme davat aj od 4.mesiaca,ale strasne nas z toho zapekalo ☹ doktorka nam povedala ze kludne mozme mat 0,pokila mi mala po jedeni nebude pytat jest po 2hodinach...ze ma deti ktore maju 1rok a stale su na tom 0-kovom 🙂