Nutriton v materskom mlieku a grckanie

evitka83
22. máj 2020

Ahojte, prosim Vas, ked ste zacali pridavat nutriton do mm, trvalo chvilu kym si na to krpec zvykol alebo prestal grckat hned? Dakujem za skusenosti 🙏😊

darina2711
22. máj 2020

@evitka83 u nás to prešlo hneď...závisí to zrejme aj od dávkovania,riedsie či hustejšie...sprvu mi stačilo jeden a pol odmerky,teraz dávam dve lebo začal grckat zasa...lekárnička povedala vraj normálne stačí necelá jedna odmerka ale nám to bolo málo akoby tam nič nemal...teraz ho bolieva bruško,buď je to klasická kolíka alebo tomoze mať aj z toho vraj...no tak máme zasa kvapky na bruško aj ...si nevyberie s...ale stolicu má denne a sám zvládne našťastie,zatim mu to zápchy nerobí

evitka83
autor
22. máj 2020

@darina2711 ok, tak asi budem musit zvysit davkovanie. Ja praveze davam menej, ale tiez grcka. Dokrmujem aj UM obcas, ale to mame AR a z toho sa zas nevie vykakat, tak sa bojim viac zahustovat aj tym nutritonom moje mlieko

darina2711
22. máj 2020

@evitka83 koľko má bábätko?už keď začnú trošku papať sa vraj aj grckanie zlepší...ja tiež nechcem dáva dlho,aj nad tými ar mliekami som premýšľala,ale ja mám takú lekárku že nič nevie🤷niektoré bábätká však mávajú zápchy,ale máš ar mliečko,to nestačí?to už je to hustejšie...ale ty aj kojis a tam je problém s tým že?

evitka83
autor
22. máj 2020

@darina2711 syn ma 10tyzdnov. Nemam dost mlieka, preto dokrmujem, aj ked minimalne, ma asi 2 flase za den. Ale grcia, ci pije moje alebo UM.

darina2711
22. máj 2020

To je fest nepríjemné ,to poznám...aj z toho ar mlieka grcka?

evitka83
autor
22. máj 2020

@darina2711 menej