neviete mi poradit ci je lacnejsi nutrilon3 v hypermarketoch alebo v lekarnach?
bobulka, no ja v KE kupujem Nutrilon 3 v lekarni za 399 Sk 😉
junovka,v ktorej lekarni? ja som ho vcara kupila na jazere za 445, ☹
matima, v lekarni Echinacea pri Novej nemocke.Lekaren je spojena s Detskou poliklinikou na parkovisku 😉
aha,jasne,viem kde 😉
tu kdesi som videla i temu že beru baby nutrilon z madarska a je o dost lacnejši a taky isty
Maďarský nutrilon https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
bobulka, to sa dá lahko zistiť, kukni cenu v hypermarkete a potom v lekárni a máš to....(alebo naopak) 😉
ja som objednávala cez www.našimdetom
babenky, nemate niektora nahodou na predaj pol balenia Nutrilonu? Nutrilon 3 ???
ked mate niekto metro karticku, tak teraz je tam akcia Nutrilon 2 alebo 3 za 356,- Musia sa kupit dve balenia a este je k tomu kasa zadarmou.
moj muz bol v stredu ked na Nutrac zacala akcia u nas vo zvolenskom Metre, ze nakupi do zasoby, ked sa to tak opla. najprv ho nemohol najst po celom obchode, tak sa siel spytat na info, kde mu povedali, ze doniesli iba sest kusov, a tie sa asi ani na predajnu nedostali. ☹ takze dalsi marketingovy trik
ani v nitre ho nemajú..
vidite, ja som bola v KE tiez hned v ten den, ale neopytala som sa na to.
zo skusenosti v lekarni......ale v bille napr mavaju akciu,ked je lacnejsi...za 399 sk
teda baby nepotesili ste nas ☹ my sa zajtra chystame do metra v ivanke,..,boli ste tam niektora?
ahoj lilu ja som tam poslala dnes nasich ked zatvoria zmrzku tak vecer pojdu alebo zajtra rano dufam ze ho tam budu mat. 😒
no ved v to dufam aj ja 😀
to je az taky drahy ten nutrilon na svk?
nechapem preco, ked tuna v uk, kde je drahsie takmer vsetko je mliecko pre deticky ovela lacnejsie, tak napr.
aptamil, tuna stoji, co je na skk asi 300sk, su aj lacnejsie za 250sk v prepocte asi.
tuna je vzdyt mliecko lacnejsie v hypermarketoch, v lekarnach su drahsie. neviem, jak to je tam.
skus tu sa spytat
Umele mlieka - zvysenie ceny od noveho roku https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...