Dobrý deň, mame umelé mliečko nutrilon profutura 1, malinka je veľmi ne kľudná, nemôže sa vykakať a keď sa už vykaka tak s veľkými bolesťami. Rozmýšľam prejsť na Kendamil alebo Hipp. Co by ste skôr odporúčali.
Ďakujem
My sme vymenili profuturu za HiPP a oveľa lepšie 🙂
Ja som profuturu pouzivala pri oboch detoch. 1syn ho znasal velmi dobre. 2syn cele zle. Ale mal problem aj s babou. Presla som na kendalim organic a behom dvoch dni presli vsetky zle veci.
Toto je velmi individualne. Hlavne netreba striedat mlieko prilis casto. Vacsinou je to len obdobie, ktore prejde. A skus jej davat aj probiotika.
S nutrilonom skúsenosti nemáme, ale tiež mame problém a kakanim a bruškom, vyskúšali sme uz 4 mliečka, teraz mame hipp comfort a dosť sa to zlepšilo, aj keď brusko boli uz nie tak veľmi a nie dlho, a kaka normálne sama co skoro pri žiadnom mliecku nekakala ,musela som jej pomáhať rurkou. Takže hipp odporúčam ale kazde dieťatko je iné treba skúšať ake mliecko sadne. Mne veľa mamiciek odporúčalo aj sunar premium ale ten mi mala nechcela vôbec. Držím palce