Nutrilon profutura DUOBIOTICc vs. Kendamil

1. sep 2022

Dobrý deň, zachvilu budeme prechádzať na UM č.2.
Rozhodujem sa teda medzi mliekom nutrilon profotura 2 duobiotic a Kendamil. Aktualne sme na nutrilon advanced 1.
Ktoré, mliečko odporúčate? Prípadne nejaké osobné skúsenosti 🙂 chcela by som vyskúšať niečo iné ako Nutrilon a na kendamil som čítala veľa dobrých recenzií.

nikpa
1. sep 2022

Prečo chces meniť mlieko? Keď bábätku vyhovuje ten Nutrilon čo máte, meniť mu mlieko je hlúposť. Môžeš mu akurát tak privodiť žalúdočné problémi.
Ja som prešla pri prvom synovi viacerymi UM, pretože mal problém so stolicou. Az pri kendamile sa mu upravila. Pri mladšom som ho začala dávať hneď ako sme prešli na UM a bez problémov, pije ho dodnes. Nečítala som zloženie konkrétne toho Nutrilonu čo uvadzas ale Kendamil je kvalitný a keď ho zarobím, minimálne vôňou sa nedá porovnať s inými. Je voňavý po plnotučnom mlieku a chutný. Niektoré UM mi skôr pripomínali sadru 🤦

autor
1. sep 2022

@nikpa ja hlavne kvoli tomu aby mi zasytil dieta, citala som vela recenzií, ze kendamil fajne deti zasýti co nutrilon 2 hlavne ten advanced uz nie...tak preto som rozmyslala, ze prejdem na ten kendamil 🙂

nikpa
1. sep 2022

To ti neviem poradiť, moje deti boli sýte z každého mlieka 🙂

nikushik12345
1. sep 2022

Ja som od narodenia dávala kendamil mlieko je naozaj dobre len drahé tak som teraz prešla na bebelo malá má 8 mesiacov a žiadne problémy nema

ceruzka16
13. nov 2022

@nikpa dobry den, prosim vas ake žalúdočné problemy malo babatko pri nutrilone? Bo syn ma nutrilon profuturu duobiotic a kaka 5-6x za den tak neviem ci to tsk ma byt alebo mam meniť mlieko