Nutrilon Profutura Duo

luciferka93
26. nov 2024

Zdravím, prosím vás malý ma 2 týždne, je dojčeny ale prikrmujem aj nutrilon Profutura duo keďže mu nestačí. Mňa by len zaujímalo aká je stolica po umelom mlieku... Keď sme nedokrmovali bolo to OK ako sme začali s umelým tak ako do pije lieky do 1h sa doslova prekaka, ale je to jak voda, žltej až horcicovej farby, a niekedy také krémové akoby... Zajtra mame poradňu u pediatra tak sa ho nato spýtam, ale zaujímali by ma aj vaše skúsenosti ci ste to mali podobne alebo ste zmenili mlieko... Alebo alergia (môj prvý ma ABKM) tak ma napadlo ci to nemôže mať súvis aj s tým 🙄

smejkuskaa
26. nov 2024

@luciferka93 ahoj , moja mala prije profutura od narodenia, je iba na UM a má take horčicove , niekedy tmavšia , niekedy svetlejšia. Taká farba je u novorodencov alebo batoľat normálna 🙂 .. ale určite sa opýtaj dr .. to že bolo riedsie tiež je normálne , pijú len mliecko , nemá byt z čoho hustá stolica 😁

luciferka93
autor
26. nov 2024

@smejkuskaa ďakujem 🥰 prvého som mala na umelom ale vôbec si to už nepamätám popravde.. Zajtra sa spýtam aj Dr preistotu, ale ďakujem za správu 🙂

elpelp
25. feb 2025

@luciferka93 ahoj prosím ako si dopadla ? Riešime akurát to iste

luciferka93
autor
25. feb 2025

@elpelp bolo to nutrilonom, prešli sme nakoniec na hipp1 a nemáme žiaden problém ☺️🙏

elpelp
25. feb 2025

@luciferka93 ďakujem 🙂