Ahojte. Ma niekto skusenosti s UM Nutrilon Profutura? Malu dokrmujem nutrilonom pronutra ale vratilo sa jej odvtedy bolenie bruska. Tak potrebujeme nieco aby jej to lepsie travilo. Dakujem
Ja som davala profutura od narodenia resp.od prveho dna co sme presli z porodnice.
@veronikamilan_00 My sme skusali, lebo nema v zlozeni palmovy olej, ale nam to mliecko nerobilo dobre, mali sme z neho zapchu, takze vratlili sme sa k Bebe. Ale aj tak nebudes vediet ci vam to mliecko vyhovuje pokial ho nevyskusate. Kazdomu vyhovuje nieco ine. Aj ked ti vacsina napise, ze nemali s tym dobre skusenosti, tak to neznamena, ze vam to nesadne.
@lenzas nám tiež sadla až Beba. Je to individuálne. Každé bábo je iné.
my sme tiež mali problém s Nutrilonom, skúšali sme rôzne mliečka a nakoniec sme ostali pri HIPPku.
@monika7701 ahoj a aké mliečka ste vyskúšali kým vám sadol Hipp? Ďakujem 🙂.
@malinajahoda ahoj, vyskúšali sme rôzne: napr. tie BIO z DM drogérie - nestáli veľa (bol stále hladný), BEBA - bol moc živý až divý, Franc light (neviem, či som to správne napísala - to ho zapekalo, čo nám vyhovovalo a bolo perfektné bolo Amilk bifido, ale to stiahli z obehu (to mala len lekáreň Dr.max) a skončili sme pri HIPP.
@monika7701 moja malá pije Bebu AR. A všimla som si a aj som mužovi povedala, že keď jej dám vypiť mlieko tak zrazu z ničoho nič je z nej divoch, akoby bolo to mlieko niečím "nadopované". Akoby v tom mlieku niečo bolo.
@malinajahoda No nasa tiez je dost akcna, ze by to bolo tou Bebou 😂
@lenzas zaujalo ma čo monika7701 napísala o tej Bebe. Ozaj niečo na tom bude, lebo malinká je jak vymenená keď ju vypije.
@malinajahoda kojila som ju
nasej malej nesadol Nutrilon - nemohla sa vykakat ani vyprdiet.
Po Bebe strasne grcala. Sadlo jej az France lait. Pije ho doteraz a to bude mat
coskoro 2 roky🙂
@veronikamilan_00 ak sa môžem spýtať tak pred tým Nutrilon Pronutra ste aké mlieko dávali keďže sa to dcérke vrátilo? Lebo ja mám celkovo s Nutrilonom veľmi ale veľmi zlé skúsenosti.