Nutrilon Profutura

dengal
10. apr 2022

Dobry den mamky, mam 6mesacneho syna ktora doteraz papalklasicky nutrilon. 1 nutrilon okej. 2 nutrilon zacal nam prdiet. Aj v noci. Zobudi ho to. Zamrnci a velmi si prdne.

Chcela by som sa spytat ci nemate niektora skusenosti s nutrilonom profutura.

Dakujem za nazor ❤️

monvitka
10. apr 2022

No zlatý klasický nutrilon...profutura je otras, aj chut je iná. Zas niečo dobré pokazili

marianarem
10. apr 2022

@dengal My sme na Profuture od 6 mesiacov a mojmu praveze sadla velmi.

bibg
10. apr 2022

@dengal 100 ludi, 100 nazorov. Môj dostal z profutury ABKM. Najskôr to začalo presne tak ako popisuješ u klasickeho a potom sa to zhoršilo.

dengal
autor
10. apr 2022

@monvitka s jednotkou bol tiez spokojny. Neviem preco nam z dvojky takto zacal prdiet. Skusame teda tuto profuturu a uvidime. Zatial mu chutil ale uvidime co to bude v noci a ako bude kakat. Po jednom dni to nezistime.

anonymous87
10. apr 2022

Ja som davala profutura od roku a za mna vyborne mlieko. My sme boli velmi spokojni

nikdenikto
10. apr 2022

Moj mal profuturu odkedy som prestala kojit 4 mesiace a vyhovovalo úplne. Predtým som skúšala len HiPP a teda to nesadlo.

dengal
autor
11. apr 2022

@anonymous87 asi aj nam sadlo ( klop klop ) neprdel mi. Resp sa chudacik na to nebudi. Uvidime dalsiu noc. Mali sme len prvu. A mozno nahoda 🤷🏻‍♀️

dengal
autor
11. apr 2022

@nikdenikto hipp sme skusali aj my. Zaciatky a to mal z neho take koliky ze nikdy nikdy nikdy viac !

anonymous87
11. apr 2022

@dengal mne pri prvom sadlo hipp. Pri druhom katastrofa 🤷‍♀️ Tomu sadol nutrilon. Do roku mal Nutrilon AR a potom az do terat nutrilon profutura. Posledny mesiac som kupila dm bio, kedze je lacnejsie a predsa len on prijima uz vela zivin z normalnej stravy (aj ked on tomu jedlu vela neda😂).
Hlavne je, ze vam nieco sadlo, co mu nevadi 🙏