Ahojte mamicky, prosim poradte mi, stratila som mliecko, tak sme uz len na Nutrilone Pronutra, pridavam aj Infacol a raz denne davam kvapky Biogaia, vitamin D Vigantol som vymenila za ten od jamiesonu. Napriek tomu ho trapi brusko, neviem, ci ho aj neprehana, v plienke ma okrem tej klasickej prazenicky aj riedke a slizovite, ked sa nam konecne podari uspat (co je riadne narocne, vidime, ze sa mu zatvaraju ocka, je unaveny,ale nie a nie zaspat, kolisem, nosim...), zobudi sa po 20 min. (max. hodine) na silne prdky a zase strasny plac, ktory sa neda utisit a musime krmit:( Pediatricka nam povedala, ze nesmieme tak casto krmit, ale som uz zufala, stale si pyta, silno place, a na druhej strane to brusko...Dakujem za kazdu radu ci uz k brusku alebo k uspavaniu...
Co tak ine mlieko ako Nutrilon? Robis mu masáže bruska a cvičia trosku s nožičkami? Niektorým babatkam to pomáha
Aj moja prvá dcérka mala také problémy po nutrilone. Ked som to volala pediatrovi, tak hned ze zmeniť mlieko, aby nemala problémy s crevami ked sa jej robila tie slizy..
Tak sme presli na mlieko Beba a problémy zmizli.
Tak asi by som skúsila zmenu mlieka
Ahoj, ja som mala pri synčekovi to iste. Po Nutrilone kakal aj 15 x za deň. To fakt nepreháňam. Prakticky čo vypil hneď aj vykakal. Tak isto sme zmenili Nutrilon na Bebu a bol pokoj-teda so stolicou. Prdíky a bolesti bruška môžu mať takéto detičky aj do 5 mesiacov. Treba robiť masáže, prikladať teplé obklady na bruško (na obyčajnú plienku priložiť nahriatu) a používať probiotiká, ale tie vlastne používaš-Bio gaiu. Možno skús zmeniť aj túto značku.
Ahoj, mi sme tiez skoncili skoro na Nutrilone. My sme ale museli antirefluxny, kedze strasne grckal. Grckal aj s tym Nutrilonom, bol zazrak ked nieco v sebe udrzal. Na brusko som mu davala kvapky Sab Simplex, to pomahalo. Ale ak tak sme vela vela vela cvicili a masirovali. Och, ked si na to teraz spomeniem, bolo to troska narocnejsie, ale tak ako pisu baby treba to obdobie jednoducho nejako prezit, ked si babatkovske brusko vykne bude dobre. Teraz malemu uz davam Hami ( zacala som od 6.mes) ked prestal uz tak grckat. No veselo "veselo"s tymi detickami nasimi. Vela vela sil a energie prajem, to obdobie prejde rychlo a bude dobre 😘
Jooj a k masazi bruska si kup kremik vola sa Pupik, tiez vie pekne uvolnit
Ja som to mala podobne pri starsej, ked bola malinka. Mala na recept mlieko Nutrilon. Vyskusali sme nakoniec viac druhov a vzdy bolo zle. Mala koliky aj reflux. Nakoniec som vyskusala mlieko z Dm Babylove a problemy zmizli. Skus zmenu mlieka. Nam Nutrilon nerobil dobre. A na koliky nam najviac zaberali kvapky Sab simplex, ine nic. No treba aj vydrzat.
Dakujem vam velmi za odpovede...masirujem i nahrievam, no este skusim predebatit tu zmenu mlieka s pediatrickou a vydrzat...
@zuzuondrej urcite skus tu zmenu mliecka. A za mna tiez Sab Simplex ☺
ahoj. presne viem o com hovoris... syn stale plakal a rektalna rurka bola moj najlepsi kamarat :( uz som sa fakt bala ci mu neublizim s tym, ale niekedy to bolo priserne. menili sme mlieka asi 5 krat kym ako tak vydrzal.. no len pevne nervy. som sa toho bala aj teraz ako bude, ale sme dali taku novinku (aspon vtedy to bola 🙂 ) amilk a dobre je. ale to je dievcatko a tie su ine 🙂 Pupik na brusko a masirovat a nosit. v noci sme podlozili postielku knihami aby bola naklonena vraj to pomaha na reflux.. a pevne nervy..
Ahoj. Moje obe deti mali koliku. Faktom je, ze to vacsinou treba iba vydrzat. Syn preplakal noci do 4.5 mesiaca. Dcera 3. Jej najviac pomohol na brusko nutrilon allergy care. Je teda ale drahy, no nasa pediatricka nam davala recepty. Popripade este comfort je pri kolike. Urcite sa naucit masirovat brusko, spravne odgrgavat takisto rektalna rurka pomaha. A v noci nam pomahal biely sum. Stiahla som aplikaciu zvuk fenu a pri tomto sme zaspavali a pustali pri kazdom zobudeni. Aj cez den..vela sil prajem. Neboj, urcite to prejde..