Nutrilon pre 13-mesačné dieťa ráno

katka269
3. nov 2024

Dobrý deň!Mám 13mesačného syna.Dávame UM,už len ráno po zobudení a večer pred spaním. Posledných par dní sa zobudí po 7:00.Mám mu dať ešte UM,alebo už rovno raňajky? Len ako ho naučiť na raňajky,keď je zvyknutý,že ma UM po zobudení? Je tu nejaká maminka ktorá to rieši,alebo riešila? A keď mu nechám to UM po zobudení,tak dokedy mu to tak môžem dávať?Ďakujem pekne za odpoveď.

taktotedanie
3. nov 2024

@katka269 moje dieta ma rano po zobudeni UM a ma 2 roky , ranajky nemali uspech bohuzial, hlavne ze mam kludne najedene dieta a ci ranajkami ci UM neriesim
Davam potom az desiatu okolo 9:30-10:00hod

pribinak
3. nov 2024

Kľudne by som ešte nechala nutrilon po zobudeni, 13 mesačne dieťa ešte potrebuje dávku mlieka

janababana
3. nov 2024

@katka269 nasa este stale pije rano aj vecer UM a to uz mala 2r ☺️ rano dostane aj ranajky ale nie vzdy zje (sama si niekedy pyta, zavisi ako jedla den predtym) a vecerje posledne “jedlo” to mlieko

katka269
autor
3. nov 2024

Super,ďakujem za odpoveď. Neviem odkiaľ som mala,že by dieťa malo mať UM už len pred spaním. Nevedela som si predstaviť,že ako mu mam vysvetliť,že už mlieko nedostane a ma počkať než mu spravím raňajky 🤦‍♀️

really8
3. nov 2024

@katka269 najskor som zrusila mlieko vecer az potom to ranne. Nejak v 18m

anjelicek26
3. nov 2024

Mlieko do 2.5 roka ráno večer.. nič mu nerus...

pribinak
3. nov 2024

@anjelicek26 môj pil ešte ako škôlkar mlieko 😁😁😁 bola som celkom rada

matkahelka
3. nov 2024

@katka269 Moja bude mat 3 roky a rano v posteli po zobudeni pije sunar. bez toho by ju z postele nedostal ani par koni. nevidim dovod ju od toho silou odnaucat, chuti jej, pije. je to teple, zasyti ju to a doplni tym po noci tekutiny. ranajkuje o 8.45 v skolke.

lucia13022023
3. nov 2024

Som rada aké sú tu komentáre, všade len čítam ze po roku mlieko treba zrušiť atď, čo je za mňa blbosť, ale na veľa mám je takto vytváraný tlak, že už je čas rušiť mlieko.
Nič nerus. Počúvaj dieťa, keď si pýta mlieko po zobudení, daj, keď aj do dvoch rokov, možno viac.
Môj syn nepil ráno mlieko asi odkedy mal rok, teraz ako prišla zima si ho začal pýtať. Ma 1,5r. Tak mu ho dávam a raňajky si dá cca hodinku po mlieku. Neriešim ci je to vhodné alebo nie, či je už veľký... Neterina mala ma 4 roky a to mlieko si dá každé ráno, síce už nie um ale dá si mlieko rada.

anjelicek26
3. nov 2024

@pribinak ved jasne keď chcú tak aj dlhšie.. ale kým nevyjde posledný mliecny zub ako sa vraví, mlieko treba😅🤣

katka269
autor
3. nov 2024

Ďakujem za odpovede 😊 Sú skvelé. A môžem sa ešte spýtať,čo dávate detičkám na olovrant? My kaše,ale už by som to chcela nejako zmeniť,nech nemá malý stále to isté.