Nutrilon omneo comfort 1 vs. obyčajný Nutrilon a zapekanie

anorev123
11. nov 2019

Ahoj ze žienky, malý mi už štvrtý deň nekaká pravdepodobne ho zapieklo z beby, tak sme prešli na obyčajný nutrilon 1 ale zatiaľ stále nič. Dnes sme boli u lekárky dala nám len kvapky bio gaia, Espumisan a coliprev ale stále nič. Vôbec nič nepomáha. Tak sa chcem opýtať či by som mu mohla ešte viac poškodiť ak použijem nutrilon omneo comfort lebo neviem či sa to berie zas ako prechod z mlieka na mlieko alebo či by mu to naozaj mohlo pomôcť lebo zatiaľ som počula len samé chvály. A taktiež neviem či potom keby mu to uľavilo môžem ďalej pokračovať s obyčajným nutrilonom?

verizienka
11. nov 2019

Ako dlho papate Nutrilon 1? Keď ste začali brať probiotiká a spol. ešte len dnes, určite by som počkala. Nutrilon omneo je ine mlieko, je určené práve na tieto zažívacie problémy, ale určite ho treba dávať stále, nestriedat ho s iným mliekom, podľa mňa to narobí ešte väčšiu neplechu. My sme na omneo, máme ho na recept, ak máte nejakú rodinnú amnézu, alergiu alebo kožné problémy, treba to riešiť s pediatrickou, budete to mať lacnejšie. My sme s mliekom spokojní.

nikpa
12. nov 2019

@anorev123 je to zmena mlieka, ak sa ho rozhodneš už zmeniť tak pri ňom zotrvaj. Ja som malému tiež menila z klasického Nutritonu na omneo c. ale kakal z neho vodu, musela som potom úplne zmeniť značku.

anorev123
autor
12. nov 2019

@verizienka nutrilon papame od soboty. Espumisan mu dávam od piatku, bio gaiu od soboty no a od vcera ešte ma ten coliprev. Vykakal sa dnes o 18tej hodine ale zas ho to tlači a nevie mi ani spinkať. Už neviem ako mu pomôcť

nikpa
12. nov 2019

@anorev123 rektalna rurka, neskúšali ste?

anorev123
autor
12. nov 2019

@nikpa áno dávali sme aj to nezabralo vôbec, no až dnes na obed z neho trochu vyšlo pomocou nej ale to sa nedá povedať, že sa vykakal až potom večer o šiestej. Už mám fakt strach, že to prerastie do niečoho horšieho. Teraz chvalabohu spinká ale na mne tak ho radšej takto nechám lebo inak sa mi budi na bolesti

nikpa
12. nov 2019

@anorev123 ja by som ho netrapila a zmenila mu mlieko

nella1405
Autor odpoveď zmazal
Zobraz