Ahojte. Prosím vás neviete koľko sa dopláca na predpis za Nutrilon ha ? Ďakujem
@domkavlnka ahoj. Mne bolo v lekárni vysvetlene že na aké veľké je dieťa tak sa doplaca. Ale najlepšie ceny s ich kartou ma dr max.
@domkavlnka ja som platila niečo do 5 e za 800g. ako už písali. Mam ZP dovera tak uvidím mali by vracať doplatok
@paulinkaa2 nám Dr povedala, že sa dá predpísať iba do 6mesiacov. Tak ako veľké dieťa? Ako to bolo myslené?
@domkavlnka nám predpisovala a doplácali sme +- 5e ako to píšu baby vyššie
@domkavlnka ja som cca pred týždňom neplatila už nič a máme union
@janezz moja pediatricka predpisuje mlieko do 10 mes
@domkavlnka nuž, od 1.1.2022 vám doplatok prepočítavať zdravotná poistovna na základe veku dieťaťa. Nezáleží aká je poistovna, alebo ci mate kartičku dr.max
Je to značne nižší doplatok ako bol, a keď je bábätko malinke tak môže byt aj nulový
@alzbeta311 pekne, takže sa dá aj dlhšie ako 6 mesiacov... niektorí Dr sa tvária, ako keby dávajú zo svojho 🤦♀️
@domkavlnka mame 10 mesiacov a stále máme na predpis ale mame teda AR 🙂 doplacali sme za nutrilon okolo 12-13 euro ale za 3 krabice, lebo nám lekar vždy po 3 baleniach predpisoval🙂 len nakoľko bol výpadok tak sme museli prejsť na sunar a tam nedoplacam ani cent, to mame zadarmo 🙂
@domkavlnka my sme mali sice Nutrilon AR a doplacali sme po 1aprili necelych 5 eur ale asi zalezi aj odpoistovne a lekarne ako maju nastavene ceny