Ahojte,
Mam 2 otazky, nekojim a sme na UM
1. Kolko moze stat uz zarobene mliecko maximalne? V porodnici mi povedali ze pol hodinu, niektore baby ze do 3 hodin a nikde som sa nedocitala odpoved
2. Papame tento nutrilon cca kazde 3-4 hod medzi 50-90ml ako sa podari. Mala mi vsak naposledy kakala vcera v noci o 2 a nadranom okolo 5. Je to v poriadku? Prdiky odchadzaju, grga, neplace cize brusko ked ju boli tak len pyta jest. Neviete poradit?
Dakujem
Ahoj,
1. Mliecko mozno pouzit max do dvoch hodin, najlepsie je vsak vzdy robit cerstve
2. Citala som tu na mk ze to je ok, babatko nemusi kakat uplne pravidelne ani kazdy den, hoci pri um by to malo byt pravidelnejsie ako pri kojeni. Pokial je vsetko ostatne v poriadku netreba sa zbytocne stresovat ;)
Ahojte dakujem ta odpovede. Mlieko robim vzdy cerstve tiez mam v termoske vodu, max mi stalo zatial 15 min kym som prebalovala. Snazim sa ho zarabat chvilu pred tym ako odhadujem ze sa zobudi. Len sem tam je to tazko dnes mi uz o dve hodiny revala ako tur ze je hladna pricom bezne su to 3-3,5 hod.
Inac ja sice flasky neprevaram ale prelievsm vsetko vodou h konvice.
Inac asi hodinku na to ako som pisala tento prispevok sa mama vykakala, no ale bolo to hadam na 5x ked bola rozbalena. Najskor take tvrdsie az ku koncu uplne makke takze uvidime. No snad ju ten nutrilon nebude zapekat
@laura222 ahoj ja som mala malú tiež na Um. Ja osobne som jej nikdy nedala zarobené odstate mliečko. Poznala som približne koľko a kedy vypije. Prevarila vodu dala do termosky a keď bolo treba zarobila koľko bolo treba. Akurát som bola maniak na sterilizovanie a vytváranie fľašiek a pod 😂