Nutrilon Ha 1 vs. Nutrilon Ha 1 prosyneo

saska145
7. jún 2019

Zdravím viete mi prosím niekto vysvetliť aký je medzi týmito mliekami rozdiel ? Malý ma 3 mesiace a doteraz sme vždy v lekárni dostali len obyčajné Ha na predpis no dnes bol manžel vziať a dala mu to prosyneo. Sama lekárnička mu nevedela povedať aký je v tom rozdiel ( ak teda nejaký je )

ivakat248
13. jún 2019

@saska145 uz si prisla na rozdiel?

saska145
autor
14. jún 2019
ivakat248
14. jún 2019

Pisala som do Nutrilonu. Pravdebodobne je to to iste mlieko a stare sa uz nevyraba. Toto mi odpisali: Dobrý deň. Mlieko Nutrilon HA Prosyneo je obohatene o probiotiká. Inak ostalo úplne rovnaké zloženie ako Nutrilon HA. Samozrejme pridaním probiotik sa zmenil aj obal.

saska145
autor
14. jún 2019

@ivakat248 super to ma nenapadlo napísať tam ďakujem veľmi pekne 🙂

ivakat248
19. jún 2019

Ahoj, my sme zacali pit to prosyneo a mala grcka. Neviem i je to z toho. U vas to malo nrjaky negat. vplyv ked ste presli z obycajneho ha1 na ha1prosyneo?

saska145
autor
19. jún 2019

@ivakat248 my práveže nič skôr mi príde taký spokojnejší ...A nam maly vygrckava sem tam aj z ha1 ....

gastan93
9. júl 2019

Ahojte. Mne dnes v lekárni povedali že to je rovnaké ako Nutrilon HA len nové balenie.

saska145
autor
10. júl 2019

@gastan93 ja som sa pýtala už aj dr a je to tak ako napísala ivakat248 nieje to len obalom ale sú tam probiotika pridane 🙂

gastan93
10. júl 2019

@saska145 ok ďakujem za info.

zonjan
10. júl 2019

Tiez som tam pisala, odpoved z Nutrilon klubu...

ochotnatamara
14. júl 2019

Ahojte ako dlho pouzivate nutr. prosyneo? Pred tym sme davali klasicke ha 1 a bolo ok. Neviem noo dali sme sice len 3 jedenia ale maly sa mi zfa nejaky cudny.. Taky velmi kludny alebo ako.. Mozno si to len vsugerujem.. Potrebovala by som vase skusenosti.. Dakujeem

meduska12345
17. aug 2019

Ahojte, aj my sme prešli tento týždeň na toto nové mliečko a tiež z neho stále malá grcá.

saska145
autor
19. aug 2019

@ochotnatamara my sme nejaké extra zmeny nespozorovali a to ho uz mame dost dlho...možno je len spokojnejší keďže je to obohatené o probiotika ...čiže možno mu tak nezatazi brusko

ketrincumel
23. aug 2019

Aj mne maly grcia ztoho mlieka a vkuse ma riedku stolicu

emily18
17. okt 2019

Ahojte dievčatá, tiež sme prešli na toto mliečko, máte s ním nejaké nové skúsenosti prosím? 🙏🏼

paladia
4. dec 2019

@emily18 my sme ho davali,museli sme prestat a dat bebu ha. Porovnavala som obal stareho a noveho nutrilonu ha a teda novy ma všetkeho menej podla zlozenia. A deti mi nevydrzali 3 hodiny,ale kazde cca 2 hod.pytali 150 ml.

emily18
4. dec 2019

@paladia Nápodobne, my sme už prešlo na Sunar AR, lebo nám grcká malý a teraz po dvoch týždňoch papania máme ako keby bolesti bruška, ale vraj súvis s mliekom by to nemalo mať, že to by sa rýchlejšie prejavilo 🤷🏼‍♀️ Ale možno nám idú zúbky a preto toľko plaču a zvíjania sa

janba
4. dec 2019

Je to to isté, staršie už nevyrábajú, akurát je to obohatené o nejaku zložku

essenceee
29. feb 2020

neviem aky je rozdiel, mojim detom to mliečko nesadlo, obe deti pili SUnar

dorycink
28. feb 2021

ahoj @saska145... Chcem sa len spýtať ako je možné že máte na predpis? Nam povedali ze sa nedá 🤷‍♀️

paladia
28. feb 2021

@dorycink odpoviem ja, ak nevadí. Mlieka označené ako hypoalergenne sú predpisovane deťom do 6 mesiacov, ak je podozrenie na alergiu alebo ma jeden z rodičov potvrdenú alergiu a lieči sa. Vtedy sa musí dať.

dorycink
1. mar 2021

@paladia nám kožná lekárka povedala ze ma kožné problémy kvôli mlieku ale na predpis nám ho obvodný lekár nedal lebo vraj sa musím ja ako matka liečiť na alergologii co je podla mňa hlúposť lebo alergiu ma drobec a nie ja 🤷‍♀️

lena38
5. máj 2021

@dorycink my ho mame na predpis a potvrdenu alergiu nemá nik z nás

dorycink
5. máj 2021

@lena38 tak to je haluz lebo nám ho predpísať nechceli... A malý aj ma alergiu

martaturi
5. máj 2021

@dorycink aj naša malá mala na predpis ale s tým že sme doniesli ja s manželom potvrdenie od našej alergologičky že sme alergici. Ale pokiaľ má dieťa potvrdenú alergiu tak by som za to bojovala. Držím palce 🍀

dorycink
6. máj 2021

@martaturi ved som sa snažila... Odbili ma tým ze nutrilon nie je také mlieko aby sa dalo na predpis 🤷‍♀️ mame na predpis od alergologicky mlieko Neocate Infant... Lenze to dopapame a prechádzame zasa na nutrilon... Budúci týždeň ideme k obvodnému tak sa spýtam opäť... Ďakujem krásne 😊