Zdravím viete mi prosím niekto vysvetliť aký je medzi týmito mliekami rozdiel ? Malý ma 3 mesiace a doteraz sme vždy v lekárni dostali len obyčajné Ha na predpis no dnes bol manžel vziať a dala mu to prosyneo. Sama lekárnička mu nevedela povedať aký je v tom rozdiel ( ak teda nejaký je )
Pisala som do Nutrilonu. Pravdebodobne je to to iste mlieko a stare sa uz nevyraba. Toto mi odpisali: Dobrý deň. Mlieko Nutrilon HA Prosyneo je obohatene o probiotiká. Inak ostalo úplne rovnaké zloženie ako Nutrilon HA. Samozrejme pridaním probiotik sa zmenil aj obal.
Ahoj, my sme zacali pit to prosyneo a mala grcka. Neviem i je to z toho. U vas to malo nrjaky negat. vplyv ked ste presli z obycajneho ha1 na ha1prosyneo?
Ahojte. Mne dnes v lekárni povedali že to je rovnaké ako Nutrilon HA len nové balenie.
Ahojte ako dlho pouzivate nutr. prosyneo? Pred tym sme davali klasicke ha 1 a bolo ok. Neviem noo dali sme sice len 3 jedenia ale maly sa mi zfa nejaky cudny.. Taky velmi kludny alebo ako.. Mozno si to len vsugerujem.. Potrebovala by som vase skusenosti.. Dakujeem
Ahojte, aj my sme prešli tento týždeň na toto nové mliečko a tiež z neho stále malá grcá.
@ochotnatamara my sme nejaké extra zmeny nespozorovali a to ho uz mame dost dlho...možno je len spokojnejší keďže je to obohatené o probiotika ...čiže možno mu tak nezatazi brusko
Aj mne maly grcia ztoho mlieka a vkuse ma riedku stolicu
Ahojte dievčatá, tiež sme prešli na toto mliečko, máte s ním nejaké nové skúsenosti prosím? 🙏🏼
Je to to isté, staršie už nevyrábajú, akurát je to obohatené o nejaku zložku
neviem aky je rozdiel, mojim detom to mliečko nesadlo, obe deti pili SUnar
ahoj @saska145... Chcem sa len spýtať ako je možné že máte na predpis? Nam povedali ze sa nedá 🤷♀️
@martaturi ved som sa snažila... Odbili ma tým ze nutrilon nie je také mlieko aby sa dalo na predpis 🤷♀️ mame na predpis od alergologicky mlieko Neocate Infant... Lenze to dopapame a prechádzame zasa na nutrilon... Budúci týždeň ideme k obvodnému tak sa spýtam opäť... Ďakujem krásne 😊
@saska145 uz si prisla na rozdiel?