Nutrilon Duobiotik 1

smejkuskaa
9. nov 2024

Kto tiež kupuje Nutrilon Duobiotik 1 ? My mame od narodenia a vyhovuje nám. Ešte som sa nestretla s mamičkou ktorá kupuje toto mlieko a celkovo vraj sa aj malo predáva . Napríklad v Košicuscg sa predaju len 4 krabičky za týždeň v Tescu a oni vždy majú najlepšiu cenu a to mám info konkrétne od predajcu .
Preto nad tým rozmýšľam že prečo je tak malo kupované .

hanaxxx
9. nov 2024

To je Nutrilon profutura, vsak? My sme ho kupovali.

mariavalacsai
10. nov 2024

@smejkuskaa my sme tiez pouzivali od narodenia, tiez nam vyhovovalo 🙂 pred tym sa vsak volal nutrilon profutura akurat vtedy zmenili obal a názov. Akurat teraz to pouziva aj kamaratka.

tamitamitami
10. nov 2024

Ja som tiež používala Nutrilon Profutura (aj teraz kupujeme).

lynn_s
10. nov 2024

@smejkuskaa taktiez kupujeme kedze ho davali uz porodnici a malej sadlo. Ale ano mas pravdu, aj ja som si vsimla, ze velmi malo ludi ho kupuje. Ja osobne nepoznam z mojho okolia ziadnu mamicku, ktora by ho pouzivala/pouziva.

len_nig
10. nov 2024

My sme ho tiež kúpili od narodenia, len teda už sa rozbehlo dojčenie tak ho nedávam, ale keď som si robila prieskum vyšlo mi ako najlepšie UM zložením 😊 tak možno je to tým že je drahšie?

smejkuskaa
autor
10. nov 2024

@lynn_s
@len_nig
áno cenovo sme asi najvyššie oproti ďalším značkám a niekdy je to aj okolo 5€ rozdiel. Taktiež aj čo čítam iné diskusie a mamičky hľadajú iné vhodne mlieko , nikde som nenašla odporúčanie od inej mamičky alebo niečo že idu aspoň vyskúšať tento typ mlieka a automaticky prechádzajú na úplne inú značku.