Kto tiež kupuje Nutrilon Duobiotik 1 ? My mame od narodenia a vyhovuje nám. Ešte som sa nestretla s mamičkou ktorá kupuje toto mlieko a celkovo vraj sa aj malo predáva . Napríklad v Košicuscg sa predaju len 4 krabičky za týždeň v Tescu a oni vždy majú najlepšiu cenu a to mám info konkrétne od predajcu .
Preto nad tým rozmýšľam že prečo je tak malo kupované .
@smejkuskaa my sme tiez pouzivali od narodenia, tiez nam vyhovovalo 🙂 pred tym sa vsak volal nutrilon profutura akurat vtedy zmenili obal a názov. Akurat teraz to pouziva aj kamaratka.
Ja som tiež používala Nutrilon Profutura (aj teraz kupujeme).
@smejkuskaa taktiez kupujeme kedze ho davali uz porodnici a malej sadlo. Ale ano mas pravdu, aj ja som si vsimla, ze velmi malo ludi ho kupuje. Ja osobne nepoznam z mojho okolia ziadnu mamicku, ktora by ho pouzivala/pouziva.
My sme ho tiež kúpili od narodenia, len teda už sa rozbehlo dojčenie tak ho nedávam, ale keď som si robila prieskum vyšlo mi ako najlepšie UM zložením 😊 tak možno je to tým že je drahšie?
@lynn_s
@len_nig
áno cenovo sme asi najvyššie oproti ďalším značkám a niekdy je to aj okolo 5€ rozdiel. Taktiež aj čo čítam iné diskusie a mamičky hľadajú iné vhodne mlieko , nikde som nenašla odporúčanie od inej mamičky alebo niečo že idu aspoň vyskúšať tento typ mlieka a automaticky prechádzajú na úplne inú značku.
To je Nutrilon profutura, vsak? My sme ho kupovali.