Nutrilon comfort na predpis

lucia006
5. mar 2013

Ahojte.moj maly pije nutrilon comfort skoro od narodenia lebo mal traviace tazkosti ine mlieko mu nerobi dobre.pytala som sa dotorky ci mi ho nemoze dat na predpis,lebo vlekarni mi tvrdili ,ze sa da,al moja lekarka povedala ze nie stravu poistovna nepreplaca.mate stym niekto skusenost? 😒

andrejka1974
5. mar 2013

ahoj ak je mliecko na predpis tak by ti ho lekarka mala dat predpisovat , my sme mali nutrilon a.r. a teraz mame nutrilon anticolics a predpisovala nam 5 baleni za mesiac , ale len do 10 mesiacov mala ma teraz uz skoro 11 ale podarilo sa mi tu na bazariku kupit aj lacnejsie mliecka , tak som sa predzasobila 🙂 🙂 🙂 🙂

luliu
5. mar 2013

@lucia006 Ahoj, aj my sme mali mliecko na predpis - potrebujes k tomu potvrdenie od odborného lekara, to som dala pediatricke a ta nám predpisovala mliecko tak ako pisala andrejka

lucia006
autor
5. mar 2013

Aha cize by som mala ist na gastro smalym alebo ku komu? Comfort je na predpis urcite len neviem p reco mi povedala ze poistovna stravu nepreplaca 😖

luliu
5. mar 2013

@lucia006 moja mala na predpis, vdaka tomu, že ja som astmaticka. Priniesla som potvrdenie od alergologa a bolo. V tvojom pripade by to asi malo byť gastro

danielaaa212
5. mar 2013

@lucia006 Lekarka ti podla mojho nazoru povedala somarinu. My sme dokonca netusili,ze si mozeme dat predpisat a nasa pediatricka nam sama povedala, ze nam predpise. Predpisovat moze vsetky specializovane mliecka, ak ma dieta nejaku diagnozu a tazkosti. Nam momentalne pedpisuje nutrilon AR, ale uz nam predpisovala na skusku aj komfort, kvoli brusku, no nas kvoli refluxu comfort zvrackal. takze nedaj sa odbit.. informuj sa v lekarni, aj tam vedia poradit .

andrejka1974
5. mar 2013

@lucia006 my sme nepotrebovali papier od odbornika , lekarka mi ho bez problemov predpisovala

p3tuliatko
5. mar 2013

@lucia006 My sme mali tiež Nutrilon AR a davala nam na predpis aj to vyslo ovela lacnejšie samozrejme, no teraz sme už na Nutrilon1 ktory nieje na predpis 🙂 🙂

lucia006
autor
5. mar 2013

No urcite je comfort n predpis je to pisane aj ked ho kupujem vlekarni aj lekarnicka vravela preco si nedam predpisat z miesto 11.88e by som platila 6.67e vravela som to mojej pediatricke a povedala mi to co som uz vyssie pisala. 😒 moj mal koliky a zapchy vobec nekakal len pomocou teplomera odkedy pie comfort kaka kazdy den .

zara73
3. máj 2014

Baby, je aj nutrilon comfort 2 na predpis? Teraz mame 1 comfort na predpis.

lenkamatus
5. máj 2014

mam jedno balenie nutrilon comfort 1....chyba tam 5 naberaciek....predam za 7, 80 aj s postovnym...nemate zaujem?
@lucia006

lucia006
autor
6. máj 2014

@lenkamatus je to uz rok stara diskusia,moj uz davno take mlieko nepije.

lenkamatus
6. máj 2014

@lucia006 heh to som si nevsimla...lebo vcera to vybehlo vo fore medzi novymi prispevkami...tak nic...pekny den :D

katulina33
7. sep 2016

Ahojte Baby.mam nové 2balenia Nutrilon1 pro expert colics 400g nemá niekto záujem ?predám za koľko kupila obidve za 13eu