Nutrilon Comfort and Colics

nikola12345678
8. apr 2021

Ahojte mate niektora skusenosti s Nutrilon Comfort and colics? Lekarka nam ho odporucila pretoze malu boli brusko, predtym sme mali Kendamil a z toho aj vracala, teraz uz nevracia ale brusko stale boli. Neviem ci mam este skusit mlieko alebo ak nezabralo toto na koliky tak uz nic ? Naozaj sa mam zmierir s tym, ze takto to teraz bude niekolko mesiacov? :(
Vietw odporucit ako by som ja mala zmenit stravu aby jej to pomohlo? Na brusko cvicime, aj sa vykaka, ale puci sa dalej :(
Nemozem sa uz na to pozerat, dochadza mi energia, v noci nespime, chodim ako mumia 🙈

s_a
8. apr 2021

Probiotiká a nejaké kvapky si skúšala? Espumisan, babycalm, coliprev... ?

nikola12345678
autor
8. apr 2021

@s_a davame sap simplex, ale nezabera...coliprev som citala ze je ak ma intoleranciu na laktozu, neviem ako by som to zistila?

s_a
8. apr 2021

@nikola12345678 tak že mu ho vyskúšaš dať :D ale ani mne sab simplex nezabral, pomohol troška espumisan, ale hlavne tie probiotiká vyskúšaj.. ale tak no hlavne asi vydržať.. prípadne ešte vyskúšaj hipp comfort, nutrilon nie je až taká super značka ako sa zdá, keď pogoogliš, tak veľa detí s ním má problém

eli2806
9. apr 2021

@nikola12345678 ja nutrilon neodporucam mala bola tak z neho zapecena ze koniec.
Ja nedam dopustiť na bebu comfort, coliprev a probiotika infant dophilus 😉

marrilyn
9. apr 2021

@nikola12345678 my sme krpcovi davali nutrilon comfort kvoli tomu, ze mal tvrdu stolicu. Dostaval aj probiotika. Stolica sa mu upravila, davali sme mu ho niekolko mesiacov, potom sme presli na obyc nutrilon a bez problemov. Maval aj koliky, na co nam dr odporucila baby calm.
Ja som ale nekojila, od narodenia bol prikrmovany, po mesiaci uz cisto len na UM

nikola12345678
autor
9. apr 2021

@s_a probiotika davame biogaja ale to som zacala davat spolu s novym mlieckom a sap simplex a rozdiel je v tom ze uz aspon nevracia...ano citala som na internete vela mamiciek si chvali hipp a nutrilon nema az take dobre referencie, len pediatricka ma od toho odhovarala vraj len tento nutrilon je specialny na koliky 🙈 tak neviem ci ju mam pocuvat alebo sa vykaslat na to co hovori, ja nie som odbornik, mam prve dieta tak som opatrna

s_a
9. apr 2021

@nikola12345678 aj ten comfort HiPP je na koliky 🙂 tak doktori toho nahovoria niektorí, chápem že si opatrná, ale keď vidíš že mu niečo nerobí dobre 🤷‍♀️

nikola12345678
autor
9. apr 2021

@marrilyn a baby calm vam pomohol na koliky?

nikola12345678
autor
9. apr 2021

@s_a no ked ja neviem ci pricina bolesti bruska je umele mlieko, mozno ju bude brusko boliet tak ci tak, lebo zapchy nemame, pekne kaka minimalne 2x za den, len ju stale kruti

marrilyn
9. apr 2021

@nikola12345678 po pravde neviem, ci mal nejaky efekt. Skor si myslim, ze mu pomahali tie probiotika v kombinacii s Nutrilonom.

aschkimka
2. máj 2021

@nikola12345678 mne comfort a Colics pomohol hneď po prvom užití, naša malá mávala zápchy a koliky...ale k tomu som jej dávala baby calm. nemôžem na toto mlieko dopustiť 🙂

lyduska13
6. jún 2021

@nikola12345678 ahoj,moj synko bol na tomto mliecku do polroka,na h.a a nor.alnom vobec nekakal skoro koliky sme mali sialene ale ked nam dr.zmenila za toto mliecko tak zacal kakat kazdy den pravidelne...davala som aj probiotika cvicila som s nozickami plienocky nahrievala pupikom mastula brusko (inak tu masticku vrelo odporucam vyprdel sa do par minut)....a po polrocku sme slj na obycajnu dvojku...koliky sme mali asi do 3mesiacov kazdy den...sialenstvo...osobne nam pomohlo s tym kakanim