Ahojte, od začiatku sme UM (kojila som len týždeň aj som dokŕmovala) mali sme Bebu supremo pro, z ktorej nás zapekalo veľmi aj grcala. Tak sme zmenili na nutrilon colics, začala kakať, no grcala stále, stále však bola nepokojná a veľmi uplakaná, nechcela spať a ani teraz nechce spať, vie byť aj 6 hodín hore a to má dnes 5 týždňov. Skúšali sme Espumisan L, SAB simplex, ale aj baby calm … teraz ju však zas začalo zapekať pri tomto nutrilone, ktorý je na koliky .. stále sa puci, boli ju bruško, prdká len a nekaka ani keď jej dám rúrku, nehovoriac, že mi stále vracia to mlieko .. ja už som zúfalá … ona aj v noci vie spať dokopy max tri hodiny, od rana a celé doobeda neskutočný rev vždy … ja už neviem aké mlieko by jej bolo dobre, dr mi dokopy nič neporadila, v pondelok mame ísť k nej .. z Biogaia sme prešli na probiofix baby a užívame Devit .. ja neviem ako jej pomôcť už :( .. máte s tým niekto skúsenosti prosím ?
Ešte je sj vkuse hladná, akoby sa nevedela z toho mlieka najesť, plus keď aj niečo vygrcá .. tak ona chce jesť kazdu hodinu a aj skôr niekedy 😞 začarovaný kruh to je ..
@daniela_p nasa mala reflux, preto vela grckala a teda nam pomohlo prejst na nutrilon A.R. v kombinacii s Espumisanom. Myslim, ze A.R. Je vhodnejsi ako comfort&colics. Tiez sme skusali všelijaké kvapky, no espumisan pomohol. A ak ju stske bude zapekat, tak asi len skusat ktory vit. D vam bude vyhovovať