Nutrilon AR

2. aug 2023

Ahojte maminky, aké skúsenosti máte s mliekom Nutrilon AR? Nezapeka prípadne detičky nebolí bruško. Nám ho dneska predpísala pediatricka. Ďakujem

dota6
2. aug 2023

Ahoj, používame už niekoľko mesiacov a všetko je v poriadku. Hlavne zabral na reflux 😉

lenuska9999
2. aug 2023

Ahoj ja som ho dávala už druhému dieťatku a sadlo im dobre.

jakubkoanjelik
2. aug 2023

Nám nesadol, malú bolelo bruško a nemohla kakať. Pomohol nám až HiPP

danielahamar
2. aug 2023

na reflux je super

autor
2. aug 2023

@jakubkoanjelik HiPP sme mali a grckala z neho

autor
2. aug 2023

@dota6 dávate aj nejaké probiotiká?

jakubkoanjelik
2. aug 2023

HiPP AR ste mali?

dota6
2. aug 2023

Dávam probiofix baby 😉 moju malú ale málokedy zapeká. Kaká dosť pravidelne, aj po nasadení ar mlieka.

rhodesian
2. aug 2023

Používame už 14 mesiacov a veľká spokojnosť. Nezapeká, negrcká je spokojná a aj jej chuti 🙏 teraz ho už ma len večer a v noci, ale keď bola bábätko občas som spravila trošku redšie (tiež som sa bála ze by ju mohlo zapekat) a všetko v poriadku

majkakoc
11. aug 2023

Malá ho papá 4.den (má 3tyzdne) a vrieska po každom jedení,od bolesti,asi má z neho kŕče a strašne ju preháňa. Dnes nám doktorka predpísala Bebu AR. Snáď nám táto sadne. Je to bezmocnosť,keď neviem,čo je bábätku a neviem mu pomôcť,nedá sa utíšiť,vrieska nám aj na rukách 😏 takže u nás Nutrilon AR neuspel 🤢

danielahamar
11. aug 2023

@majkakoc tak asi riešte bielkovinu a ak ma reflux, primiešať nutriton, alebo gastrotuss

majkakoc
11. aug 2023

@danielahamar áno, vyzerá to na reflux,v pondelok sme skončili RZP na detskom,čo sa nám dusila zvratkami z mlieka,to ešte papala Sunar. Potom nám dali antirefluxne mlieko. No uvidíme ako nám táto Beba sadne. Ja dúfam že už to bude v poriadku,od pondelka som poriadne nespala,buď ju hojdam na rukách,a aj tak vrieska alebo ju strazim,keď zaspí,aby sa mi znova nezačala dusiť 🤦 a to máme všetky antirefluxne opatrenia. Och. Hubka malá ma ide vycvičiť.

danielahamar
11. aug 2023

@majkakoc vracať môže aj z alergie, to niekto vysetroval?

majkakoc
11. aug 2023

@danielahamar nie zatiaľ nie. Iba v pondelok večer nastali problémy,no uvidíme časom a hlavne ako bude znášať Bebu AR. Ak zle,budeme to riešiť. Ďakujem 😊 ale verím že už to bude OK 🙏

danielahamar
11. aug 2023

@majkakoc stretla som sa s tým, že na reflux AR ok, ale stolica nie a tým to akoby všetko začalo dávať súvis. Ale držím palce💗