Prosim vas,neviete niekto co je s tymto mliekom?je totalne nedostupne,je za neho nejaka nahrada?syn ho pije dlhodobo a uz ma 4 roky,cize si neviem predstavit preucat ho na nejake ine...
Dakujem za odpovede
@veronika4495 To nie je bezlaktozove mlieko.
@kacena_22 Je predsa dostupné Nutrilon Allergy care 2 syneo. To je predsa to isté len vylepšené. My sme ho teda nemali žiaden problém kúpiť
@tulipanicek nám napr. Syneo nesadlo takže nejaký rozdiel vtom je....
@veronika4495 pani, toto mlieko sa pije pri alergii na bielkovinu kravskeho mlieka,nie pri alergii na laktozu,takze obycajne bezlaktozove neprichadza do uvahy...
Ja neriesim ze uz ma 4 roky,ale ze neviem zohnat to mlieko,v kazdom pripade dakujem
@tulipanicek no to som sa chcela dopatrat ci to nie je to iste ako to syneo...toho je plno vsade...a nemali ste problem pri zmene?dakujem
@los_andreos tak to ste ma nepotesili...a v com nesadlo?chutovo?alebo nejake bolesti bruska?
Dakujem za odpoved
@kacena_22 Je to nová verzia a teda to predchádzajúce predpokladám že prestanú vyrábať. My sme nemali zmenu. My sme na neho išli teraz z Allergy digestive care. Resp aktuálne prechádzame. Ale vyzerá že sa budem musieť vrátiť práve k Allergy digestive care.
Inak ak by vám nesadlo a malý má už 4 roky tak by som skúsila náhrady ako ryžové, mandlove, sójové či nebude chutiť. Nám to ryžové povedala na imunologii ako možnosť náhrady. Btw nepredpisuje vám ho lekár?
@tulipanicek kdeze,predpisovali do 3 rokov -to je maximalna hranica,potom sa uz berie ze je dieta velke a nepotrebuje to...a mame nahrady sojove,ryzove,ale to max tak krupicu z toho zje,nikdy sa nenapil len tak ze z pohara,resp.raz a naplo ho...nie je zvyknuty na tu chut,nechuti mu,nebude to pit...
@kacena_22 s bruskom problem bol, taky bol nespokojny
@los_andreos a kolko ma?male babo?lebo moj ma 4 roky,tak to uz naozaj len zo zvyku vecer potrebujeme
@kacena_22 to my sme este malinke babo 🙂
@los_andreos a ako ste zistili tak skoro alergiu?my sme sa pol roka trapili s ekzemom kym sme nato prisli...
Včera ráno už som dostala posledné mlieko ktoré mali , povedali my už už to mlieko nebude ,
@tulipanicek môžem sa spýtať? Lebo práve riešim to že syn má 7m a na Nutrilon Allergy digestive care je dávkovanie iba do 6m. Čiže mal by brat 2ku. Ale na stránkach sa neviem dopátrať že či Syneo je tá 2 či pokračovanie..raz sme ho mali ale nám nesadol:(
@thyna29 Nutrilon Allergy digestive care sa vyrába len jeden. Nemá žiadne číslovanie. A neviem aké dávkovanie ti chyba pre vyšší vek ako 6 mesiacov 🤔 vždy je to 1 odmerka na 30 ml vody ak toto myslíš a teda vždy som eobila toľko, koľko toho mala chcela vypiť.
@tulipanicek tak ako sú bežne mlieka ocislovane ja n viem Beba 1 Beba 2. Tak som to myslela aj s týmto mliekom🙂
@thyna29 No tak potom tak ako som pisala. Nutrilon Allergy care je len jeden. Teda pre každý vek rovnaký, resp sa nedelí podľa veku.
@tulipanicek okicko 🙂 dik