Mamičky chcem sa poradiť, dcérka má 13m. Prešli sme z nutrilon 2 na 3. Ale zdá sa mi, že ho až tak dobre neznáša. Možno si musi len zvyknúť. Skúšala som aj zmiešať tie dva nutrilony 1:1. Neviem. Známa mi vravela ze malý pije babylove a bez problémov. Poraďte. Je rovnako kvalitné? Cenovo je mliečko z DM ako?
Malo byt "nesadne" 😁
Moja tiež nemá žiadny problém s Babylove, kupujem to Bio, dokonca pediatrička povedala, že obsahuje to isté čo Nutrilon len ten je 3x tak drahý. Ale každému dieťaťu sadne niečo iné. Takže treba len poskúšať.
Babylove mliecko stojí 4,59...tá trojka ktora je od 10 mesiacov...treti tyzden v mesiaci si vies uplatnit este aj 25 percent zlavu na detsky sortiment za nazbierane body...vtedy je cena este nizsia
@colormoda uz ti
@aislinn785 odpovedala 😊
Tento tyzden je detsky tyzden...teda za 75 bodov mas na vsetok detsky tovar 25% zlavu...vtedy zvycajne mlieko vypredane 😁
@aislinn785 môžem poprosit foto mliečka? Dakujem
Tiež sme do cca 13-14 mesiacov dávali Nutrilon, potom sme prešli na Babylove a žiadna negatívna reakcia nebola, iba čo človek fakt že ušetrí... Pritom je to to isté, len hold BL nemá takú nákladnú reklamu ako Nutrilon ktorému to v cene aj pekne zacvakame. Keď bola sezóna sme dávali kozie mlieko.
Ja ľutujem že sme na Babylove neprešli skôr...
@colormoda jedna sa o nutrilon pronutra,inak to babylove je vazne tak kvalitné ako nutrilon?my stále davame nutrilon,raz sme chceli lacnejšie,tak sme skusili hipp bio kombiotik ci ako,ale vobec nechcela ani mlieko ani ako kašu,sunar v ten den v ústach žabka tak fialova vodicka na par dni,a vratili sme sa k nutrilon.
@girlnextdoor určite ho skúsim lebo naša mlieko milovala a ten Nutrilon 3 jej nejde dole krkom :(
5 odmeriek na 150 ml vody ale niekedy nevypije ani tolko niekedy jej stacia 4 odmerky na 120ml ... je tam napisane vzadu davkovanie 😉
Ahojte..my sme presli prave na hipp 3 vcera..chcem sa spytat pri tom babylove kolko krat tam je odporucana davka? Lebo pri hipp je to max 2krat denne 150ml..a to bolo vcera bez sance..3krat sa v noci budila..
Babylove je max 230 ml 1-2 krat denne
Dakujem🙂 mala jedavala 2 v priemere 3krat po 180☹ uvidime co dnesna noc..snad lepsia ako vcerajsia
Ja by som odporučila Sunar komplex,maly ho papá dlho a bez problémov,klop klop))...Dokonca aj kamartkina dcérka mala reflux,presla na tento Sunar a su v pohode..😉