Nutrilon 2 - trpká chuť

dianadean
7. máj 2022

Prosím Vás mamičky ma ten nutrilon 2 chuťit tak trpko. Už som kúpila druhé balenie a stále chuti tak trpko. Dakujem

matkahelka
7. máj 2022

@dianadean nechuti babatku, ci? lebo to nema chutit tebe, ale babatku a im tie UM chutia, aj ked nam dospelakom nie.

janickacrazy
7. máj 2022

@dianadean skús ochutnať Nutrilon allergy digestive care a uvidíš, čo je to trpká chuť 😂, mojmu chutil až sa za ušami oblizoval

dianadean
autor
7. máj 2022

Nechutí mu to vôbec ten

majamat
7. máj 2022

ani materske moc nechuti. dolezite je, ze obsahuje to co ma.

dianadean
autor
7. máj 2022

Materské mu chutí len ho mam už slabšie a aj sunar mu chutí. Len som sa tu spýtala ci ma chuťit trpko lebo sunar je sladký

fiafia
7. máj 2022

@dianadean Nutrilon na speci chuť, možno by som povedala "trpkú" rozhodne nie sladku. Moja skúsenosť ,že ani Nutrilon nieje ako Nutrilon. Každý druh má inú chuť 🤦

matkahelka
7. máj 2022

@dianadean moja dcera nechcela ani sunar, ani bebu, nutrilon sadol na prvy sup a pila ho ajajaaaj, tusim do 6.rokov 😂

essenceee
27. máj 2022

presne toto bol dovod, prečo som prešla na sunar a spravila som dobre

janickacrazy
27. máj 2022

@dianadean ale tento Nutrilon je ked máte v rodine alergie, preto chutí inak. Sunar si mu dávala aký? obyčajný alebo HA?

dianadean
autor
2. jún 2022

Obyčajný. Dakujem už som skúšala mu dat ten obyčajný nutrilon ten mu chutí ale teraz mu najviac chutí neba 2 expert PRO HA