ahojte..kocky stretli ste sa niektora s polskym bebilonom?? vraj je to nutrilon len sa vola inak lebo je pre polsky trh. Ak ano tak ake s nim mate skusenosti??
Ahoj jjanulla1, my frčíme na poľskom Bebilone 3-tí deň a je to podľa všetkého úplne rovnaké. Malý má medzi papaniami rovnaké rozostupy a zrejme nebude rozdiel ani v chuti, lebo si to ani nevšimol. Jediné, čo ma zaskočilo je, že Bebilon má na krabici iné dávkovanie. Podľa toho by som mala malému dávať cca o 50 ml menej, ale to by určite nevydržal... je to veľký hladoš..
@jjanulaa1 je to presne to iste, len je o polovicu lacnejsi 🙂 . Myslim, ze je to tym, ze Bebilon sa vyraba v Polsku a Nutrilon myslim, ze v Holandsku( alebo tam niekde, nechce sa mi pozerat na krabicu). Ja som davala aj Bebilon aj Nutrilon a nezdal sa mi v tom rozdiel. A este je v tom rozdiel, ze Bebilon 2 je do 1 roka(tak je napisane na krabici) a Nutrilon 2 do 10 mesiacov. Ceny Bebilonu v Polsku sa pohybuju od 37zlotych (tusim v Tescu) az po 40 zlotych. Kupis aj lacnejsie, ked je akcia.
dakujem vam za infosky..este by som chcela vediet kde ho kupujete. dik
Bebilon a Nutrilon je to iste, len balenie pre slovensky a polsky trh. U nas je taka sprosta politika v lekarnach a spol. a preto je taky drahy. Ja ho objednavam cez internet po 10 euro za 800g.
pokračujte, prosím, tu: https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/polsky-nutrilon-bebilon/
ahoj Janula, my sme mali polský bebilon HA a žiadny rozdiel sme nezaznamenali a ani dcérka, chutil jej rovnako 🙂