Novorodenecký protest na fľaške

20. nov 2021

Už ste sa s tým stretli?! Malá je úplne pokojná neplače že by bolo hladná alebo dačo. Má 3 mesiace a od včera mi papá dosť čudne. Zje svoje dávky ale s protestom. Keď jej dám fľašku začne ju vyplúvať otáčať sa plakať.... Usmieva sa a cvičí hlavičku ako doteraz. Len toto papanie. Afty som jej nevidela a zúbky tiež nevidím že by sa tlačili. Co to môže byť

uhnakova
20. nov 2021

Mozno treba cumel na flasu s vacsou dierou.

anina2326
22. nov 2021

Ono to je dočasne .. u nás to trvalo cca 3dni .. ale my sme to mali kus iné 😅 papal tak 120ml a tie dni keď protestoval 30ml viac som doňho nenatlacila takze si myslím že v pohode .. pokial by si dvíhala chrbátik chce odgrgnut ..odgrgne a potom das ďalej mliecko 😊

autor
22. nov 2021

@anina2326 no my to máme 3 dni a zatiaľ to pretrváva 😔 ale ináč je veselá nie je problém nikde ciká kaká brble spí usmieva sa pije vodičku len mlieko nechce 🙈

anina2326
22. nov 2021

A vypije aspoň kúsok mliečka ? Ach .. to mi je ľúto .. držím palce nech prestane štrajkovať a tebe prajem silne nervy 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 A inak si nemenila flašku ? Alebo cumel vo flaske poprípade mliecko ? Ako často dávaš mliecko ? Každých koľko hod ?

autor
22. nov 2021

@anina2326 no ona mi vypila aj za dnešok 660ml dokopy. No kedy ako vstane mi to nechávame na ňu niekedy sú to 2h niekedy 3-4. Dnes som jej kúpila novú fľašku od MAM lebo som čítala že maminky sú spokojné vrhla Šaňa fľašu ako sup zjedla 120ml. Ale už potom zase boj a hrá sa s cumľom myslíme si že to vyzerá na zúbky.