Prosím poraďte čo by pomohlo môjmu bábätku. Mne sa mlieko nevytvorilo aj keď sme sa veľmi snažili, čiže musíme byť na umelom mlieku. Je ťažké nájsť vhodné umelé mlieko to mi je jasné, ale potrebujem poradiť čo môžem dať babu na uľahčenie kakania?
Skúšala som espuminan ale to len krúti čreva max. si bábätko prdne.
Čo by mohlo pomôcť aby prišla stolica? Môžem napr k um. mlieku probiotiká ? Alebo čo ešte pomôže?
Ja som pouzivala pri malom probiotika Biogaia. Za mna top, aj ked su trosku drahsie. A zaberaju celkom rychlo.
Probiotiká môžete dávať dlhodobo denne. Espumisan je skôr na nadúvanie, ale probiotiká tráveniu pomáhajú. Plus skúšať, ktoré mlieko robí bábätku dobre. Nutrilon zo skúsenosti väčšinou najviac zapeká, vraj hipp je celkom ok.
Aj my sme mali Nutrilon comfort,neviem sa ci to aktualne este tak vola,moja ma uz 8r. Bol od dr.na recept,preplacala poistovna. Tiez mala problem so zapchou,skusili sme sami zmenit najprv na dalsie,to tiez nie dobre tak potom sme riesili s dr. A toto mliecko nam pomohlo
My máme 13 dní dnes a ja kojím a dokrmujem zatiaľ nutrilonom, PROBIO FIX probiotika nám pomáhajú s trávením kým nutrilon vysadime a ostaneme dúfam na mojom mlieku. Zabrali po jednom dni. Stali okolo 12€/13€ ale pomáhajú 🙂 dávam každé ráno 6 kvapiek do UM. 😉
Nám pomohlo az to ze sme vymenili mlieko. Inak som 3 mesiace musela maleho rurkovat, aby kakal
Probiotiká určite áno a dlhodobo. Ale tie keď mu zaberu tak to potrvá. Ale keď ma zápchu tak mu nesadlo mlieko, na zápachu viem že je nutrilon omneo comfort, synovi zabralo.