Neocate infant pri ABKM

27. júl 2023

Ahojte, dcera 6 týždňov ma ABKM, na gastre jej dali Neocate infant...pije ho uz 2 týždne, doteraz všetko ok, problémy sa jej upravili, kakala pekne...no a od včera rana kaká menej (doteraz po kazdom kŕmení), kakala 2x vcera a raz dnes...ale po kazdom krmeni strašný plač, kym sa vyprdi...hrozne sa puci, place, kope nôžkami...do kazdej fľašky jej davam sab simplex uz asi mesiac...inak dávame devit od začiatku a probiofix baby...ma niekto skúsenosť? Znamena to, ze mlieko nesadlo? Alebo co to moze byt?

danielahamar
27. júl 2023

sab simplex vysadiť, aj devid môže robiť zle, probiofix za mna ok

autor
27. júl 2023

Ja uz som zúfalá...nonstop nejaký problem s tym.bruškom

kikaaa03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikaaa03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubkovaandrejka
27. júl 2023

Nase dieta presne po 2.t zacalo mat po neocate problem so stolicou, spociatku bola celkom ok,ale potom prisli take zapchy a plac pri kakani,ze dovidenia. Podla mna nesadlo mlieko,asi aj vo vasom pripade. Sab simplex uzivala na zaciatku, to jej pomahalo aj gel na brusko - pupik.

autor
27. júl 2023

@lubkovaandrejka Prosim a na ake mlieko ste potom prešli? Tiez ste mali ABKM?

autor
27. júl 2023

@kikaaa03 A aky vit D ste dávali? Balonix med prečo? Ostatne vam nesadlo? Snazim sa najst správnu kombinaciu pre nas, ale pride mi to ako Da vinciho kod 🙈

lubkovaandrejka
27. júl 2023

ABKM ma stale, odsavam svoje mlieko, keby ho nemam,tak ozaj neviem..pytala som sa dr. a vraj ina alternativa ako neocate nie je..och.. inak nechcem mudrovat ale sab simplex a balonix med maju rovnaku ucinnu latku - simetikon, takze to by asi rozdiel neurobilo. Dobre na travenie bolo este babycalm.

autor
27. júl 2023

@lubkovaandrejka Babycalm sme skúšali a mam pocit, ze na nu nemal ziadny účinok... Dala som jej ho, ked ju bolelo bruško pred papaním a bez rozdielu...skúsila som jej dat asi 4 alebo 5x

kikaaa03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikaaa03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikaaa03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. júl 2023

@kikaaa03 Ja ani neviem, co okrem neocate existuje, viem, ze aj nutrilon ma podobne mliečka, ale tie nam nepomohli...tak neviem, ci je este niečo...ale to.skúšanie uz.mi popravde lezie na mozog...skusim vymeniť Probiofix za biogaiu

lubkovaandrejka
27. júl 2023

Nutrilon HA a digestive ma ale vysoko stiepene bielkoviny, je sice bez laktozy, ale vyraba sa z upravenej kravskej bielkoviny,no neocate je vyrobene na baze aminokyselin bez mliecnej bielkoviny, preto deti s ABKM niekedy zle reaguju/netoleruju nutrilon, iba neocate. Nam napriklad biogaia nepomohla vobec,az infant dophilus. Treba vyskusat,kazde babo je ine, kazdemu ina vec pomoze 🙂

lubkovaandrejka
27. júl 2023

@kikaaa03 aj nam to iste povedali, ale babo ma uz 15 mesiacov a zlepsenie teda ziadne :/

danielahamar
27. júl 2023

Môj mal napr. nutrilon digestive care pri abkm, Neocate nepotreboval podľa mudr.

lubkovaandrejka
28. júl 2023

@danielahamar asi zavisi na ktore konkretne mliecne bielkoviny ma babo alergiu a aky je stupen neznasanlivosti. Ale to si len myslim. Nie som lekar :D

danielahamar
28. júl 2023

@lubkovaandrejka Neocate dávajú, ak nevedia co dieťaťu je, alebo ma nejaké skrizene alergie. Môjmu zabral ten digestiv

katka3342
29. nov 2023

Ahojte , nezostal niekomu neocate infant a máte na predaj? Ďakujem. 🙂

lubkovaandrejka
3. dec 2023

@katka3342 Ahoj 🙂 infant neman, len junior,co je od 12.mesiacov.