Neocate

nikuskaa92
28. jan 2024

Ahojte, prosim ktorym dieta pilo neocate, neskor presli s5 na normalne um, na aké? Dakujem

kaktusik007
28. jan 2024

@nikuskaa92 po neocate zvacsa bez laktozove, hypoalergicke.... treba zavadzat velmi opatrne, ale ved toto ti vysvetli vsetko gastroenterolog predsa, aj ze na ktore mlieko ma dieta prejst

nikuskaa92
autor
28. jan 2024

@kaktusik007 nie nic nevysvetlil povedal ze mozem da normalne mlieko, uz sme skusali moiecne kase a vsetko toleruje, nemali sme potvrdenu ziadnu alergiu, len sme mali problem zo zaciatku s kendamilom tak dal toto mlieko hned.

nikuskaa92
autor
28. jan 2024

@kaktusik007 A uz mi odmieta pit toto mlieko 😏

kaktusik007
28. jan 2024

@nikuskaa92 to ze to odmieta pit - sa divis? mna vzdy napinalo ked som ho zarabala 🤣
ako je stare dieta? vuem ze my sme Bebu mali, ale este medzi nou bolo take hypoalergicke.... Nutrilon myslim 🤔

nikuskaa92
autor
28. jan 2024

@kaktusik007 ma 8m a pije toto mlieko tu od 3-4m.. ja viem je to hnusne ale to ze diteraz ho vypila aspon vecer v noci a ráno..tersz posledné dni uz ani to vobec teda nepije um..a to asi je skoro pre tak malé bábo..preto davam aspon tie kase s um mliecne chval bohu nemá tazkosti ziadne tak asi nemá problem uz s kravskym mliekom..preto som myslela ze by som dala um s lepsou chutou ci by vypila..dr povedal ze kludne mozem skusit, len slm sa nepytala ze aké by odporucil 😏

julka188
28. jan 2024

@nikuskaa92 moj syn to pil ako bábätko, potom sme presli na pohankove susene mlieko. Tiez mi na gastre povedala, doslova zo dna na den( bez vysetrenia krvi a pod) -davajte mu uz nieco ine, lebo neocate vam uz nepreplati poistovna, tak uz prejdite na kravske mlieko. A to bola zaroven primarkou detskej nemocnice. Tak som hladala aspon inu alternativu ako kravske. Potom( ked uz jedol vsetky mozne prikrmy) uz nic. Dodnes nechce a neje mliecne vyrobky.