Ahojte, prosim ktorym dieta pilo neocate, neskor presli s5 na normalne um, na aké? Dakujem
@kaktusik007 nie nic nevysvetlil povedal ze mozem da normalne mlieko, uz sme skusali moiecne kase a vsetko toleruje, nemali sme potvrdenu ziadnu alergiu, len sme mali problem zo zaciatku s kendamilom tak dal toto mlieko hned.
@kaktusik007 A uz mi odmieta pit toto mlieko 😏
@nikuskaa92 to ze to odmieta pit - sa divis? mna vzdy napinalo ked som ho zarabala 🤣
ako je stare dieta? vuem ze my sme Bebu mali, ale este medzi nou bolo take hypoalergicke.... Nutrilon myslim 🤔
@kaktusik007 ma 8m a pije toto mlieko tu od 3-4m.. ja viem je to hnusne ale to ze diteraz ho vypila aspon vecer v noci a ráno..tersz posledné dni uz ani to vobec teda nepije um..a to asi je skoro pre tak malé bábo..preto davam aspon tie kase s um mliecne chval bohu nemá tazkosti ziadne tak asi nemá problem uz s kravskym mliekom..preto som myslela ze by som dala um s lepsou chutou ci by vypila..dr povedal ze kludne mozem skusit, len slm sa nepytala ze aké by odporucil 😏
@nikuskaa92 moj syn to pil ako bábätko, potom sme presli na pohankove susene mlieko. Tiez mi na gastre povedala, doslova zo dna na den( bez vysetrenia krvi a pod) -davajte mu uz nieco ine, lebo neocate vam uz nepreplati poistovna, tak uz prejdite na kravske mlieko. A to bola zaroven primarkou detskej nemocnice. Tak som hladala aspon inu alternativu ako kravske. Potom( ked uz jedol vsetky mozne prikrmy) uz nic. Dodnes nechce a neje mliecne vyrobky.
@nikuskaa92 po neocate zvacsa bez laktozove, hypoalergicke.... treba zavadzat velmi opatrne, ale ved toto ti vysvetli vsetko gastroenterolog predsa, aj ze na ktore mlieko ma dieta prejst