Neocat

alexandra1805
9. nov 2024

Ahojte ma nejake dietatko Um neocate ? Alebo malo .
Chcela by som sa opytat par otazok . Ďakujem .

petulka2021
9. nov 2024

@alexandra1805 dobrý deň, čo potrebujete vedieť? My sme v dojčaku mali dieťatko, ktoré malo tuto výživu

alexandra1805
autor
9. nov 2024

@petulka2021 mame mliečko uz 5deň maju podozrenie alergiu na bielkovinu .a budu nam robit zatažove testy
Lenze mala je taka 2 deň uz nekludná nikdy taka nebola .cele dni len plače plače . Pritom masirujem . Stolicu ma aj 3x za deň . Ja neviem ako sme nasadili toto mlieko mame doma čisty horor snou . 😑😑

kacena4
9. nov 2024

aj ja som mala dieta na tomto mlieku, nemalo ziadne problemy. len nerozumiem preco idu robit zatazovy test a dietatu vylucili dane mlieko zo stravy. my sme boli hospitalizovany a robili zatazovy test formou ze dieta vypilo mlieko a ako sa prejavovalo - pozorovali sme stolicu a priznaky. drzim palceky

danielahamar
9. nov 2024

Predpísala ho MUDr? Či kúpili ste? Môj mal pri abkm Nutrilon allergy digestive care

petulka2021
9. nov 2024

@alexandra1805 môže tam byť súvis, že prešlo na iný druh mlieka a dieťa je nekludné, my sme takýto problém nemali, akurát sme mali po tomto mlieku u dieťatka strašne tmavú zelenú stolicu, ale dr. povedala, že je to v poriadku

alexandra1805
autor
9. nov 2024

@kacena4 skoncili sme v nemocnici pretoze hnackovala a mala v stolici krv takze nam dali na gastre toto mlieko . A v decembri mame prist a bude aa pridavat bielkovina ci tondobre znasa ak som dobre pochopila .

alexandra1805
autor
9. nov 2024

@danielahamar a je chutovo lepsie ? Lebo ttoto je hnus

kitycat
9. nov 2024

A mala je od zaciatku na UM?

Ja som kojila s tym ze som vylucila zo stravy mlieko, dostali sme aj pixlu Neocate, sle dr vravela ake je to hnusne ani som to neotvorila

alexandra1805
autor
9. nov 2024

@kitycat ano ano od narodenia na UM takze nam nic ine neostava

danielahamar
9. nov 2024

@alexandra1805 to čo popisujes je eliminacny test. A a áno, je to správny postup. Chuťovo je lepší digestive určite a dokonca tiež ho vedia dať na predpis, dokonca aj detská MUDr.

flavia1
9. nov 2024

@alexandra1805 ahoj, nás malý je na Neocate od 7meho mesiaca, silná alergia na mlieko aj moje. Dieta nepomohla. Nemal žiadne problémy, práve naopak, ďakujem,že je aj takéto mlieko. Možno má reflux, môže mať aj skrytý.