Dobrý deň,
syn (3 mesiace) pred pár dňami začal viac papať (teraz zje 120 ml UM). Na tom by nič nebolo.. ale on začína skracovať intervalu jedenia 🤦🏻♀️ Zvykol jesť každé 3 hodiny a už sme sa nevedeli dočkať kedy sa interval ešte predĺži.. ale posledné dni pýta aj po 2 hodinách a aj zje svoju dávku. Je možné, že mu to mlieko nestačí? Neviem už čo s ním.. že by len obdobie? Alebo zmeniť mlieko? Nestretli ste sa s tým niekto?
Vďaka 🙂
Na 3 mes 120ml nie je až tak veľa mlieka.
@pribinak nie je ale pýta každú chvíľu 😐
@ivangeline Ďakujem veľmi pekne, ani som nevedela že niečo také je 🤦🏻♀️
@pribinak skúsim vnoci. Cez deň tým že aj vodu pije tak 150 nezje.. by to vygrcal 😬
@lucijalucy môj má 2 mesiace a 150 vypije úplne v pohode, väčšinou po 3 hodinách ale niekedy aj po 2 🤦♀️🤦♀️😂
@helcanw to je individuálne.. každé dieťa je iné. Nedá sa porovnávať ani nejdem 🤦🏻♀️ Nie je to súťaž kto viac zje. Spapá koľko potrebuje. Len zmenil úplne zo dňa na deň aj čo sa jedenia týka, aj spánok úplne iný a je nervózny. Nevedela som, že niečo ako rastový špurt existuje ale už viem a presne to sedí. Takže som kľudnejšia a hádam to za pár dní prejde.
@lucijalucy však ja som to ani nemyslela v zlom, presne som len chcela poukázať že každé babo je iné a ked príde rastový špurt zmení sa to zo dňa na deň. Ak mu pridas a bude spokojný tak to bude asi ono 🙂
Ja automaticky ked som odsledovala ze sa budi na jedenie skor tak mi trklo ze asi uz mu vytravilo tak som pridavala po troche a vzdy to zabralo. Nas ked mal 3 tyzdne vypil 80ml takze 3 mesacne kludne moze viacej. Skus a uvidis.
Tak možno nepýta mlieko ale potrebuje niečo iné toto robila aj moja malá tak v 3-4 mesiacoch že každú pol hodinu ako keby na mlieko raz som si povedala dosť začala som sa sňou hrať zabavila ju ponosila ju a po pár min prestala a vôbec začala sa smiať nechcela mlieko
@natalief hej skúšame vždy všetko.. ale v 99.9% chce jesť 😅 Momentálne je ako bezodná jama. Hrať sa chce po chvíľkach, zahráme sa ale o chvíľu príde plač a hnev a kým nedostane jesť je mrzutý.. musíme len vydržať 😐
Rastový špurt.